Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Slik fjerner en Ignition Switch Fra en 1997 Neon

Tenningsbryteren i 1997 Dodge Neon styrer strøm til tilbehøret og til tenningen i bilen. Når tenningen mislykkes på en Dodge Neon, kan bilen begynne å henge seg opp. Hvis tilbehøret lysene ikke forblir tent når motoren steiler er tenningslåsen sviktende. Tenningen på 1997 Dodge Neon ligger bak tenningslåsen sylinder i rattstammen. Kjøp en ny tenningslåsen på bilen din på en auto deler butikken eller Dodge forhandler. Du trenger
Socket og skralle sett
Wrench satt
Punch eller liten skrutrekker
Phillips-skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Fjern den negative batterikabelen og isolere den bort fra batteriet terminalen. Bruk en skiftenøkkel eller socket og skralle satt til å ta ut batteriet kabelen.
2

Sett inn tenningsnøkkelen og vri tenningen sylinder til "RUN"-stilling. Sett et slag eller en liten skrutrekker inn i hullet på den nedre rattstammen liksvøpet like bak lås sylinder. Trykk ned låsetappen inne i hullet og trekk låsesylinderen fri for rattstammen.
3

Fjern de tre skruene som fester de øvre og nedre rattstammen vantene med en Phillips-head skrutrekker. Fjern vantene for å få tilgang til rattstammen.
4

Trykk Løsne tappene for å frigjøre tenningen og fjern bryteren fra rattstammen.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/62960.html

Previous:
Next:

Bil Forretter