Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Installasjonsveiledning for Remote Bil Forretter

Eksterne bil startere er praktisk, og de også legge en bit av letthet til hverdagen ved å gi deg en måte å starte bilen å la den varmes opp uten å måtte møte elementene. Det høres kanskje vanskelig å installere når den først vurderer muligheten, men med noen tips og litt av automotive kunnskap, kan bilen starter installasjonen være ferdig i løpet av noen timer. Du trenger
bilens brukerhåndbok
Remote starter
Loddebolten
Lodd
Wire strippere
Lommelykt
Volt meter
kabeltilkoblere
Skruer
Skrutrekkere
Vis flere instruksjoner
Før installasjonen
en

Kjøp en ekstern bil forrett komponent som er kompatibel med merke og modell av bilen. Informasjon om anbefalte typer kjøretøy bør inkluderes i instruksjonene eller installasjon manualen som følger med fjernkontrollen starter. Hvis du ikke kan finne slik informasjon, kan du kontakte produsenten av starteren. Spør om den bestemte modellen du vurderer vil fungere på din bil.
2

Undersøk innholdet i pakken for å sikre at alle kontakter, ledninger og nødvendige deler er inkludert i kjøpet. Komme halvveis gjennom med installasjon og finne ut at du mangler noe vil ikke bare frustrere deg, vil det bringe installasjonen til en stans til du finner de riktige delene.
3

Gjennomgå instruksjoner og installasjon bruksanvisningen nøye. Mens det er standard måter å installere hvilken som helst ekstern starter, kan det hende at modellen krever noen spesielle tiltak. Tips og advarsler ofte er inkludert i instruksjonene.
4 Kontroller at du har alle nødvendige verktøy for å fullføre jobben. Holde dem nær når du forbereder å installere fjernkontrollen starter.

Samle alle dine verktøy som du vil bruke for installasjonen, slik at du ikke trenger å lete etter noen av dem under prosessen.
5

Sjekk hver funksjon og slå på bilen før installasjonen, kan fjernkontrollen starter. Dette inkluderer elektrisk dør brytere og låser, vindusviskere, frontlykter (og andre lys), blinklys, månen taket (hvis aktuelt) og alle målere. Gjøre oppmerksom på alt som ikke er i drift eller ikke fungerer som den skal.
Installasjonsprosess
6 Ved å markere hver ledning før installasjonen, du gjør ting mye enklere for deg selv som jobben skrider frem.

Identifiser de viktigste ledninger som er nødvendige for å installere fjernkontrollen starter. Markere makt wire, tilbehør wire, tenning wire og starter wire. Hvis mulig, sorter disse fire ledninger ut fra resten av bilen er kabling.
7

Lodd eller bruke kabeltilkoblere å fusjonere den eksterne starteren makt ledningen fører til bilens strøm wire. Hvis bilen din er en som utnytter to strømledningene, skal den som bærer tyngre belastning. Din volt meter vil hjelpe deg å avgjøre dette.
8

Koble tenningen ledning (eller ledninger) til den eksterne starteren er tenningsledning bly. Hvis bilen din bruker to eller flere tenning ledninger, relé alle ledningene sammen for tilkobling. Måle strømmen produsert ved hjelp av kabler. Hvis de gjennomfører et 12-volts strøm, du har gjort det riktig.
9 Hvis riktig installert, vil den eksterne starteren aktivere oppvarming eller air condition.

Finn tilbehøret ledningen på fjernkontrollen starter komponent. Koble denne ledningen til tilbehøret ledning på bilen din. Hvis du vil at fjernkontrollen starter å slå på air condition, varmeapparat eller vifte blåser, må denne ledningen kobles opp riktig.
10

Finn parkeringslys ledning på bilen din. Denne ledning er typisk i kabelbunten plassert ved siden av lysbryteren eller i selen mot baksiden av bilen. Noen biler har to, ett for både venstre og høyre side. Koble eventuelle ledninger knyttet til parklys til parkeringsplassen lys bly på starteren.
11

Sikring bremsevaieren fra den eksterne forrett til bilens bremse-wire. Denne ledningen ligger nær bremselys bak på bilen. Noen ganger er det vekselvis i nærheten av bremsepedalen. Hvis du ikke finner denne ledningen, ta kontakt med bilens brukermanual.
12

Ground fjernkontrollen starter ved å feste jordledningen sted på bilen din. Stedet du fester den til, må være metall og umalt.
13

Fest turteller ledningen til den eksterne forrett. Denne ledningen er oftest funnet i nærheten av distributør eller coil pack. Hvis du ikke finner det i noen av disse stedene, sjekk brukerhåndboken for ledningene skjematisk.
14

Løsne bilens alarmsystem. Mange alarmsystemer fungere annerledes. Sjekk brukerhåndboken for detaljer som er spesifikke for ditt system.
15

Test alt på bilen din igjen. Alt som jobbet før (strøm vinduer, låser, månen tak, blinklys og andre) skal fortsatt fungere etter at den eksterne starteren er installert. Hvis noe ikke fungerer som den skal, gjennom disse instruksjonene for å se om du gikk glipp av et steg eller gjorde noe feil.
16

Start bilen eksternt. Hvis alt fungerte under system sjekk, bruke fjernkontrollen til å starte bilen. Hvis den starter, så du har fullført installeringen på riktig måte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63266.html

Previous:
Next:

Bil Forretter