Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Slik installerer du en Starter i en 2003 Toyota Corolla

Din 2003 Toyota Corolla kan ha 1,4-liter, 1,6 liter eller 1,8-liters inline firesylindret motor under panseret. De tre gassmotorer deler mange av de enkelte komponentene, selv om effekten av motorene er svært forskjellige. Startmotoren er en av de delene som er utskiftbare tvers av de tre motorene. 2003 Corolla er en av de "niende generasjon" biler. Den niende generasjonen dekker bilene 2002-2007. Installere en startpakke er den samme for alle tre motorene. Du trenger
Wrench satt
Jack
Jack står
Socket sett
Momentnøkler (ft-lbs. og in-lbs.)
Vis flere instruksjoner

en

Koble den negative batterikabelen enden fra batteriet med en skiftenøkkel. Prøver å feste de elektriske koblingene til starteren med en strømførende krets er svært farlig.
2

Løft fronten av bilen opp fra bakken med en jekk og støtte den på et sett med bukker. Plasser bukker under rammen eller forhjulsoppheng og være sikker på at de er på en solid, flat bunn, slik at de ikke flytter eller tips.
3

Slide under fronten av bilen og se opp mellom radiator og motorblokk. Hev starteren på plass der og skyv nesen membran mot førersiden av bilen, inn i hullet i bjelle boliger.
4

Monter den øvre monteringsbolt fra bell bolig siden av starteren , tre den inn i startapparatet for hånd. Sett den nedre monteringsbolt fra starteren side og tre den inn for hånd også. Dreiemoment både øvre og nedre bolter 27 til ft-lbs. dreiemoment med en momentnøkkel og socket.
5

Installer de elektriske kontaktene på startsolenoiden. Det er to tilkoblinger på denne starter, en stor ledning som leverer strøm fra batteriet til starteren og en mindre ledning med en hard plast-kontakten på den. Jo mindre ledningen er kraften fra tenningslåsen til solenoiden.
6

Installer den store røde ledningen på "B" terminal, tappen på baksiden av releet, etterfulgt av låsemutter . Stram mutteren til 48 in-lbs. med en momentnøkkel og socket. Skyv den andre ledningen i kontakten på releet, slik at låsetappen smetter på plass.
7

Fjern bukker og lavere bilen til bakken med jack din. Installer den negative batterikabelen enden på batteriet terminalen. Stram klemmen bolt på batterikabelen enden med en skiftenøkkel. Test installasjonen ved å starte motoren. Hvis det viser over, er installasjonen en suksess.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63017.html

Previous:
Next:

Bil Forretter