Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan erstatte Starter på en 97 Toyota Corolla 1.8L

Tenningen prosessen begynner når du setter nøkkelen i tenningen og vri den til startposisjonen. Dette sender en elektrisk impuls til magnet, som aktiverer starteren. Starteren skyter ut et gir som engasjerer svinghjulet og bilen begynner å kjøre. Den vanligste tenning oppstår når motoren ikke engasjere svinghjulet. Hvis dette skjer, må du erstatte starteren i de fleste tilfeller. Du kan fullføre prosjektet i omtrent en og en halv time selv. Du trenger
Socket sett
Wrench satt
Marker
maskeringstape
Vis flere instruksjoner
en

Åpne motorrommet og koble negative batteri terminal med en fastnøkkel til å løsne mutteren.
2

Trekk luften renere slangen fra luftfilteret og sett den til side.
3

Etikett ledningene på starteren, og bemerker riktig plasseringen av hver enkelt for reinstallering. Koble ledningene fra starteren med en fastnøkkel til å fjerne nøtter.
4

Fjern starteren festeboltene ved hjelp av en socket og skralle. Trekk den gamle starteren ut av bilen og sette den nye på plass. Feste den til motoren ved å stramme boltene med socket og skralle. Koble ledningene til riktig plass på starteren, ifølge etikettene du gjorde når du fjerner dem.
5

Plug luften renere slangen tilbake i luftfilteret. Koble til batteriet terminalen og trekk til mutteren med skiftenøkkelen. Start Toyota å teste starteren installasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63229.html

Previous:
Next:

Bil Forretter