Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan erstatte en Starter i en C4 Corvette

The Corvette C4 var en modell produsert av Chevrolet fra 1984 til 1996. C4 ble preget av et konvertibelt taket og en high-powered 405 hestekrefter. Hvis C4 ikke starter og batteriet er testet og er bra, kan det hende at starteren være ute. Erstatning startere kan kjøpes på enten bilforhandler eller din lokale auto deler forhandler. Installasjon vil ta en til to timer. Starteren er plassert under C4 din, i nærheten av bunnpannen. Du trenger
Jack
Jack står
Socket sett
Tape
Vis flere instruksjoner
en

Sett i nødbremsen på og jekke opp din C4. Slip bukker under rammen og senke bilen på dem. Også pop panseret og fjerne den negative batterikabelen med en socket sett.
2

tilgang til C4 starter ved å skyve under førersiden av bilen. Starteren på C4 din vil bli plassert like til venstre av oljen renne pannen. Det vil være klokkeformet.
3

Fjern ledningen som går til starteren er magnetventil med socket sett. Også fjerne ledningen som går til starteren. Mark en av ledningene med tape, slik at du ikke krysser ledningene når du installerer den nye starteren
4

Fjern de to festeskruene på bunnen av starteren med socket sett. Hold starteren på plass fast med en hånd mens du løsne boltene med den andre. Selv om det første er små, kan de være villedende tung. Når boltene er løse trekke den gamle starteren bort fra sin montering området.
5

Sett den nye starteren på plass og starte boltene for hånd. Fullfør stramme boltene med socket sett.
6

Erstatt den markerte ledningen til den nye starteren er solenoid. Fest den andre ledningen direkte til startmotoren terminalen. Stram forbindelser med socket sett.
7

Erstatt negative batterikabelen. Fjern bukker og senke C4 ned.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63272.html

Previous:
Next:

Bil Forretter