Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan erstatte Starter på en 1994 Toyota 4Runner

Når starter i 1994 Toyota 4Runner begynner å svikte, kan du merke at din lastebil nøler før den starter, eller noen ganger tar det et par prøver å få den i gang. Endre starteren så snart du merker at det gir deg problemer med å unngå å ha en bil som ikke vil starte i det hele tatt. Kjøp en ny start for lastebil på en auto deler forhandler eller Toyota forhandler. Du trenger
Jack
Jack står
Wrench sett
Socket og skralle sett
Vis flere instruksjoner
en

Hev lastebil med en jack og plassere den på et sett med bukker. Fjern jack når bilen er sikker.
2

Koble den negative batterikabelen med en skiftenøkkel. Fest kabelen bort fra batteriet.
3

Jobbe under lastebilen for å finne startmotoren på baksiden av motorrommet nær bunnen. Fjern mutteren som holder batteriet kabelen til bryteren på starteren. Trekk kabelen av bryteren og sette mutter side på et sikkert sted.
4

Trekk den elektriske ledningen fra tilkoblingen. Kontaktene bare presse sammen slik at du kan trekke det fra hverandre.
5

Fjern den nedre montering bolt fra starteren kroppen med en socket og skralle. Sett bolten til side. Støtt starter kroppen og fjerne den øvre montering bolt med en stuss og skralle. Sett bolten til side og løft av startmotoren kroppen fra motorrommet.
6

Plasser den nye starteren i motorrommet og installere den øvre festebolt. Trekk til bolten med en stuss og skralle. Støtte starteren kroppen mens du installerer den nedre montering bolt også. Trekk til bolten med en stuss og skralle. Trekk til boltene til £ 29-fot med en momentnøkkel.
7

Trykk på elektrisk tilkobling sammen igjen til det klikker. Bytt ut batteriet kabelen og fest den med låsemutter. Stram mutteren med en fastnøkkel.
8

Hev lastebil litt med en jekk for å fjerne bukker. Senk 4Runner til bakken og ta ut kontakten. Fest den negative batterikabelen og stram terminalforbindelser med en skiftenøkkel. Lukk panseret og teste den nye starteren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/62991.html

Previous:
Next:

Bil Forretter