Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan bytter jeg Starter i en 2002 KIA Sedona?

Starteren på 2002 Kia Sedona er direkte ansvarlig for å starte motoren så når starteren svikter, vil Sedona ikke starte. Starteren har en kraftig redskap som kalles drivhjulene. Drivhjulene maskene med svinghjulet. I hovedsak er svinghjulet et veldig stort utstyr som kobles til motorens sveiv. Starteren giret slår svinghjulet og i sin tur, engasjerer svinghjulet skrur. Når luften, drivstoff og gnist er lagt inn i miksen, brøler motoren til liv. Du trenger
Jack
Jack står
Hjulkile
Crescent skiftenøkkel
Butikk håndklær
14 mm socket
Ratchet
Swivel
Show Flere Instruksjoner
en

Jack the Sedona fronten av bakken med den oppjekkbare følger med bilen. Plasser en jack stå under hver A-arm og sikre bilen på bukker. Plasser en bremseklossen bak bakdekket å hindre at Sedona rulle av bukker mens du er under den.
2

Koble den negative batteriet kabelen med en halvmåne skiftenøkkel. Legg kabelen kontakten med en bomull håndkle for å hindre at kabelen ved et uhell berøre batteripolene mens du arbeider på Sedona.
3

Koble jordledningen fra siden av starteren. Ledningen kan kobles til en gjenget stolpe. Fjern mutteren med gjenger innlegg med en halvmåne skiftenøkkel og trekk ledningen av gjenget innlegget.
4

Fjern de tre boltene som fester starteren til motoren med en 14 mm-kontakten. Den øvre bolten er vanskelig å nå. Bruk en svivel festet til skralle for å få tilgang til den øvre bolten.
5

Trekk i motoren og vri det mot klokken for å eksponere ledningsnettet på startsolenoiden. Koble ledningsnettet. Løft av startmotoren.
6

Plasser den nye starteren i nærhet av ledningsnettet og koble til seletøy til solenoiden.
7

Slide starteren på plass og erstatte boltene. Træ alle tre boltene på plass med fingrene for å sikre at de alle tråd i riktig. Etter fullført, stram med stikkontakten.
8

Koble jordledningen til den gjengede innlegg på siden av starteren og koble den negative batterikabelen


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63083.html

Previous:
Next:

Bil Forretter