Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan erstatte Starter i en 1997 Jeep Wrangler

Jeep Wrangler er designet for off-road bruk, men mange mennesker har dem bare fordi de er pålitelige i snøvær og fordi de tror de ser flott ut. På et tidspunkt må du erstatte starteren som med de fleste andre bevegelige deler på kjøretøyet. Den gode tingen er at starteren er lett tilgjengelig og reparasjonen vil bare ta ca 1,5 timer å fullføre i din egen innkjørsel eller garasje, som betyr at du kan spare mye penger på arbeidskostnader. Du trenger
Marker
maskeringstape
Metric socket satt
Metric skiftenøkkel satt
Vis flere instruksjoner
en

Koble minuspolen ved hjelp av en fastnøkkel til å løsne mutteren.
2

Crawl under jeep på førersiden og finne starteren. Tag ledningene ved hjelp av markør og maskeringstape som til de riktige stedene. Koble fra ledningene ved å fjerne nøtter med en skiftenøkkel.
3

Fjern festeboltene fra starteren med en socket og skralle og fjerne det fra motoren. Ta oppmerksom på å holde på starteren når du tar ut den siste bolten slik at den ikke faller rett og slett av motoren.
4

Sett den nye starteren på motoren og stram boltene med socket og skralle. Koble ledningene i henhold til hvordan du merket dem og stram til mutterne med en skiftenøkkel.
5

Koble til batteriet terminalen og start Jeep å teste installasjonen.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63143.html

Previous:
Next:

Bil Forretter