Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan Wire en Starter på en 1995 Mustang GT

Kabling starteren i 1995 Mustang er veldig grei når starteren er på plass på motoren din. Det er to grunnleggende tilkoblinger på de fleste startere og Mustang GT, med sin 5,0-liters V8-motor er ikke annerledes. Jobbe under bilen er den eneste måten å nå de kontaktene, men hele prosessen tar bare noen få minutter å fullføre med grunnleggende verktøy. Du trenger
Wrench
Jack
Jack står
Socket satt
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

åpne panseret av Mustang og fjerne den negative batterikabelen fra batteriet, hvis det ikke allerede er. Ved hjelp av en skiftenøkkel, fjern festebolten løft kabelen utenfor terminalen deretter isolere den fra batteripolene.
2

Løft fronten av bilen med en jekk og støtte den under forhjulsoppheng med et sett med bukker. Lysbilde under passasjersetet ’ s side av bilen og finne starteren nær baksiden av motoren på passasjersiden ’ s side.
3

Finn den store røde ledninger med en ring kontakten på enden, henger i nærheten av starteren. Dette er den “ Bat ” wire. Det er batteriet strømforsyningen til starteren. Plasser “ B ” terminal ligger på baksiden av startsolenoiden tre deretter låsemutteren på den. Stram mutteren til £ 100-inches med en momentnøkkel.
4

Finn andre ledningen henger i nærheten av starteren. Det er en svart ledning med en push i mannlig bullet-kontakten på den. Skyv ledningen inn i den pigtail på starteren til de to kontaktene låses sammen. Skyv ut fra under bilen.
5

Hev bilen av bukker med en jekk, fjerne stands og senke bilen til bakken. Installer minuspolen på batteriet innlegget og fest bolten med en skiftenøkkel. Lukk panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63044.html

Previous:
Next:

Bil Forretter