Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan erstatte en startpakke for en Chrysler LeBaron

Startmotoren er en sentral del av motorens elektriske system. Hvis LeBaron er treg å starte eller går ikke rundt i det hele tatt, kan starteren være å klandre. Du kan fjerne starteren og få den testet på de fleste auto deler butikker for å fastslå om det er sviktende, før utskifting. Skifte starteren krever bare noen få skritt, noe som gjør det til en realiserbar prosjekt for hjemmet mekaniker. Du trenger
Wrench satt
Jack
Jack står
Socket sett og skralle
Momentnøkler
Vis flere instruksjoner
en

Koble den negative batterikabelen fra batteriet terminalen ved hjelp av en skiftenøkkel. Plasser kabelen slik at den ikke kan komme i kontakt med batteriet terminalen mens du arbeider.
2

Løft fronten på LeBaron med en jekk og fest den på et sett med bukker. Vær sikker på at de bukker er nivå, slik at kjøretøyet ikke forskyves mens du arbeider.
3

Fjern monteringsbolten kjører fra forsiden av startmotoren, ved hjelp av en skiftenøkkel eller socket og skralle. Støtte motoren forsiktig, slik at det ikke faller. Demonter bolten som går fra baksiden av startmotoren med en skiftenøkkel eller socket og skralle, deretter fjerne mutteren fra baksiden av starteren med en skiftenøkkel.
4

Fjern mutrene som fester elektrisk ledninger til startmotoren - det er to nøtter som må fjernes med en skiftenøkkel. Koble ledningsnettet fra starteren og dra startmotoren fri av kjøretøyet.
5

Plasser den nye starteren i samme retning som den du fjernet. Koble de to elektriske ledninger til de tilsvarende steder, på samme måte ble de rutes på den opprinnelige starteren. Trekk til mutterne til produsentens anbefaling. Koble ledningsnettet kontakten til starteren.
6

Sikre startmotoren med de tre festeboltene. Den øvre festebolt bør mates gjennom baksiden av startmotoren. Den nedre festebolt bør mates gjennom fronten av starteren. Sett på mutteren på baksiden av starteren. Stram hver av boltene til 40 fot-pounds med momentnøkkel.
7

Bruk jekken til å heve bilen nok til å fjerne bukker. Senk bilen til bakken. Koble den negative batterikabelen og starte bilen for å teste den nye starteren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/62911.html

Previous:
Next:

Bil Forretter