Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Min Dodge Avenger vil ikke starte med et nytt batteri

Det kan være veldig frustrerende hvis du nettopp har montert et nytt batteri til din Dodge Avenger og det vil ikke starte. Men i de fleste tilfeller vil du sannsynligvis finne det er et enkelt problem som dårlig batteri kabelforbindelser, eller kanskje du igjen noen elektrisk utstyr på og nye batteriet har gått døde. Følg et par av prosedyrer og du får din Dodge Avenger startet. Du trenger
Vernehansker
Wrench
Stålbørste
Voltmeter
Bil batterilader
Vis flere instruksjoner
Sjekk Batteri Tilkoblinger
1

Ta på hansker. Åpne og sikre panseret på Dodge Avenger.
2

Sjekk at de to batterikablene er koblet riktig til Dodge Avenger nye batteri. Fjern den negative kabelen fra terminalen med en fastnøkkel, og deretter fjerne den positive kabelen med en skiftenøkkel. Kablene er farget rød og svart og terminalene er merket "Pos" og "Neg."
3

Rengjør batteripolene og batteriet kabelsko med en stålbørste. Batteri Kabelkontaktene bli korrodert og dette stopper elektrisitet fra flyter riktig.
4

Erstatt den negative batterikabelen på minuspolen. Koble den positive batterikabelen på den positive batteripolen.
5

Start Dodge Avenger. Hvis det begynner, er problemet løst. Hvis motoren ikke snu, eller slår over svært sakte, må du sjekke batteriet er ladet.
Sjekk Battery Charge
6

Bruk et voltmeter Sjekk din Dodge Avenger batteri. Fest sensoren på enden av den røde ledningen fra voltmeter på den positive batteripolen. Fest sensoren på enden av den svarte ledningen til minuspolen.
7

Les spenning fra batteriet. Hvis det står mellom 11 og 12 volt batteriet er ladet, så det er en annen grunn til at bilen ikke vil starte og du trenger for å få det sjekket ut av en profesjonell. Hvis avlesningen er mindre enn 11 volt du trenger for å lade batteriet. Jo lavere lesing jo mindre strøm batteriet har.
8

Sett batteriet på lading i flere timer ved hjelp av en bil batterilader. Etter flere timer, kan du prøve å starte bilen. Hvis det begynner, er problemet løst. Hvis det ikke starter må du få din Dodge Avenger sjekket ut av en mekaniker, så det er ikke et problem med det nye batteriet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63256.html

Previous:
Next:

Bil Forretter