Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan koble opp en '86 Chevy Starter

Etter å ha installert en ny start i din 1986 Chevy, må du koble den opp til det elektriske systemet. Dette krever installasjon av to ledninger : starteren wire og generatoren wire. Deretter kobler startsolenoiden til det elektriske ledningsnettet . El- boltene til startmotoren . En du gjøre alle tre tilkoblinger , er motoren klar til å komme tilbake til livet . Du trenger
Wrench satt
Vis flere instruksjoner
en

Locate starteren wire. Det er den største av de to ledninger som kobler seg til baksiden av startsolenoiden . Fjern bolten som tråder inn i venstre side av startmotorhuset . Plasser den runde skiven koblet til enden av starteren ledningen til bolten og stram bolten tilbake i startsolenoiden .
2

Finn mindre generator wire. Fjern den mindre bolt fra venstre side av startmotorhuset . Plasser den runde skiven koblet til enden av generatoren ledningen til mindre bolten og stram bolten på starteren .
3

Finn det lille sorte ledningen som kobler til startsolenoiden . Finn den kvinnelige kontakten på baksiden av releet . Plugg ledningen kontakten inn den kvinnelige kontakten på solenoiden . Det låses på plass automatisk når du skyver den inn i solenoiden .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63217.html

Previous:
Next:

Bil Forretter