Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan endre en Starter på en 2002 Jeep Grand Cherokee

Det kan være best å endre starteren i din Jeep Grand Cherokee hvis det ikke fungerer som den skal. Slitte startere kan begynne å dra eller låse opp og ikke fungere i det hele tatt. Hvis starteren er viser symptomer på slitasje, fjerne den fra lastebil og få den testet på en auto deler butikken. Hvis du trenger en ny en, kan du kjøpe nye og ombygde startere gjennom de fleste auto deler butikker og Jeep forhandleren deler avdelingen. Du trenger
Jack
Jack står
Wrench satt
Socket satt
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Fjern negative batterikabelen fra batteriet med en skiftenøkkel. Isoler kabelenden fra batteriet. Hev foran på Grand Cherokee av bakken og støtte den på et sett med bukker.
2

Finn ledningsnettet tilkoblinger for starteren på baksiden av startsolenoiden. Fjern tunge gauge kabel fra "B" terminal med en skiftenøkkel, trekk ut kontakten fra "S"-tilkobling ved å trykke inn låsetappen og trekke ut kontakten rett ut av releet.

3

Fjern den nedre montering bolt på starteren med en skralle og socket. Den nedre bolt er på motorsiden av starteren. Fjern det øverste monteringsbolt for starteren med en socket og skralle, jobbe overføring siden av starteren.
4

Nedre startmotoren ut av motorrommet. Plasser den nye starteren i motorrommet og installere den øvre festebolt. Sett den nedre festebolt og trekk begge bolter med momentnøkkel. Den øvre bolten skal strammes til 40 fot-pounds og den nedre bolten skal være 30 fot-pounds.
5

Installer større kabelen på baksiden av startsolenoiden på "B" terminal , etterfulgt av festemutteren. Stram mutteren med en fastnøkkel eller socket og skralle.
6

Koble den andre elektriske kontakten til "S"-kontakten på baksiden av releet. Stikk støpselet inn i terminalen til det klikker og låses på plass.
7

Support forsiden av Jeep din med en jekk, og deretter fjerne bukker fra under bilen. Senk Jeep til bakken og ta ut kontakten.
8

Sett negative batteriet kabelen på batteriet og trekk til festebolten med en skiftenøkkel eller socket og skralle. Test starteren ved å slå over motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/62916.html

Previous:
Next:

Bil Forretter