Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan endre en '98 Sienna Tenning

De viktigste komponentene for tenningssystemet på Toyota Sienna er tenningen slå seg og låsesylinderen at nøkkelen blir at bryteren aktiveres. Disse delene kan endres individuelt eller sammen etter behov. Begge komponentene er i rattstammen, at du må åpne opp kolonne få tilgang til dem. Du trenger
Wrench
Torx-bit driver
Ratt avtrekker
Phillips skrutrekker
Liten flat skrutrekker
tusjpenn
Tenningslåsen
Lock sylinder
Vis flere instruksjoner
Tilgang til Ignition
en

Koble den negative batterikabelen, deretter koble den positive kabelen og vent i minst en time. Dette er for å la noen kondensator eller batteri backup for SRS-systemet til å renne, for å unngå mulig utilsiktet utløsning av kollisjonsputene.
2

Vri tenningsnøkkelen til tilbehør posisjon.

3

Lirk av de små dekslene på sidene av rattet og løsne torx skruene i hullene med torx-bit driver så sporene i skruene 'omkrets treffer skruen saken. Fjern kollisjonsputen fra hjulet og koble den elektriske kontakten.
4

Koble horn og cruise control elektriske koblinger. Fjern rattets beholde mutteren med en fastnøkkel og deretter markere rattstammen forhold til navet med han markør. Ta av rattet med en avtrekker verktøy
5

Skru og skille de øvre og nedre rattstammen dekker -. Skruene er til sidene av rattstammen og bunnen av nedre dekselet <. br>
6

Koble de elektriske kontakter for kombinasjonen bryteren inne i rattstammen. Fjern kombinasjonen bryter festeskruer med en skrutrekker og dra bryteren ut av kolonnen.
Ignition Switch og låsesylinderen
7

Koble ledningsnettet kontaktene til tenningen slå. Skru av tenningen bytte to festeskruene med en skrutrekker og fjern bryteren fra rattstammehusenheten.
8

Trykk låsesylinderen er låsepinnen med en liten skrutrekker eller punch. Trekk låsesylinderen rett ut for å fjerne den.
9

Trykk låsepinnen for utskifting låsesylinderen og lede den inn i rattstammen bolig, slik at den er i Tilbehør posisjon, inntil pinnen dukker opp når man skal finne hull i huset.
10

Monter det nye tenningslåsen med sine skruer og koble ledningsnettet kontakter.
11

Installer kombinasjon bytte med sine festeskruene og elektriske kontakter. Koble rattstammen dekker med sine skruer.
12

Snu kolonnen spiral kabel mot klokken til det strammer, og roter det den andre veien med tre svinger og linje opp de røde pekere. Linje opp rattet hub og aksel merker, sett hjulet på akselen og skru til mutteren med fastnøkkel din.
13

Koble de elektriske kontaktene til cruise control, horn og kollisjonspute. Installer kollisjonsputen modulen på hjulet og stram til Torx-skruer på sidene.
14

Koble til batteriet, koble den positive kabelen først og deretter negativ en.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/62998.html

Previous:
Next:

Bil Forretter