Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan endre Starter på en 1999 Pontiac grand am

Endre starteren selv med riktig verktøy bør ta en time eller mindre å gjøre hjemme. Skade starteren oftest skjer fra løse strømtilkoblinger. Da starteren strømledningene løsne eller rustet, kan de føre til at starteren ikke virker. Dette kan føre til at motoren ikke starter. Du kan også høre en gjentatt høy klikkelyd, men motoren vil ikke starte. På 1999 grand am starteren monteres på nedre fronten av motoren. På den 3,4 liters modellen beregnes starteren i stedet montert ved den nedre bakkant av motoren mot svinghjulet. Du trenger:
Socket-skiftenøkkel sett
Black elektrisk tape
Bil jack
Jack stå
White malerens tape
3/8-inch stasjonen momentnøkkel
1 /4-tommers stasjon momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
fjerning
en

Løft panseret på Grand Am og finn bilens batteri. Identifiser negative innlegg på batteriet ved sin minus symbol på toppen av batteriet saken. Bruk en pipenøkkel til å løsne og fjerne kabelen fra sin post på batteriet. Pakk hele metall-kontakten på enden av batteriet kabel med elektrisk tape. Legg ledningen ned i motorrommet. Kontroller at kabelen er ikke kontakte noe annet metall eller motoren.
2

Åpne førerdøren og fullt engasjere Grand Am er nødbremsen. Hev bilen på sitt jekkpunktet på passasjersiden ved hjelp av en bil jack. Bunnen av dekket bør synlig måle åtte til ni inches fra bakken.
3

Plasser en jack stå litt til venstre for bilen jack. Fjern låsepinnen fra støtte armen på støttebenet. Hev støttearmen til å romme høyden på jekken. Returnere låsepinnen til støtte arm av støttebenet for å sikre sin høyde. Litt senke bilen jack, slik at støttebenet kan bære noen av bilens vekt. Ikke fjerne bilen jack. Rock bilen fram og tilbake litt for å forsikre det vil holde seg stabilt.
4

Slide under grand am hodet først og finne starteren. Det vil ligne et stort langstrakt gyllen eller svart kapsel. Spolen vil feste direkte til det og vil ligne en mindre kapsel i tillegg.
5

Etikett hver av ledninger koblet til solenoiden klart med hvit malerens tape. Ikke bruk ord på malerens tape som "rød eller svart." I stedet, merk kablenes "indre og ytre" eller "venstre og høyre." Bruk en pipenøkkel til å fjerne ledningen-festemutterne og skyv ledningene av deres festeboltene.
6

Fjern boltene som fester svinghjuldekselet med en pipenøkkel hvis du har 3.4L av Grand Am. Senk dekselet fra sin byggeform på svinghjulet. Sett på lokket og feste bolt til side av arbeidsområdet.
7

Fjern starteren er festeboltene på sin base der det monteres mot motoren. Begynn med den øverste bolten. Før du fjerner den nedre starter bolt, støtte starteren med den ledige hånden. Fjern bolten og plasserer begge hendene på starteren som du senker den bort fra sin montering posisjon.
Installasjon
8

Place starteren tilbake til sin opprinnelige byggeform nøyaktig som du fjernet den gamle starteren. Støtte starteren og hånd tråd i hver av starteren er festeboltene. Dette vil sikre starteren linjer opp riktig. Still ditt 3/8-inch-drive momentnøkkel til 30 ft-lbs. Helt sikre bunnen starter bolten etterfulgt av den øverste bolten.
9

Plasser solenoid er ledningene tilbake på deres riktige festepunkt. Starte både av el-ledninger festemutrene for hånd. Tilbakestille 3/8-inch-drive momentnøkkel til 22 ft-lbs. og helt sikre begge mutrene. Fjern malerens tape fra solenoid er ledninger. Hvis du fjernet svinghjuldekselet, montere den tilbake i sin opprinnelige posisjon. Hånd tråd i hver av dekselet er festeboltene. Still ditt 1/4-inch-drive momentnøkkel til 89 tommers-pounds. Helt sikre svinghjuldekselet er festeboltene ett om gangen.
10

Fjern alle verktøyene du brukte mens under bilen. Hev bilen jack litt for å avlaste bilens vekt på støttebenet. Skyv støttebenet fra under Grand Am. Senk bilen helt til bakken og fjerne bilen jack.
11

Fjern elektrisk tape fra den negative batterikabelen terminal. Sikkert koble til kabelen tilbake til sin post på batteriet med en pipenøkkel. Slå panseret og slipp bilens nødbremsen. Start motoren for å teste ut den nye starteren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63000.html

Previous:
Next:

Bil Forretter