Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Dodge RAM Remote Starter Installasjon

Eksterne startsett er en av de mest populære etter-markedet tilbehør for biler og lastebiler. Eksterne startere tillate deg å varme opp motoren på Dodge Ram før du får inn i lastebilen. De fleste systemer lar deg også å slå på varmen eller air condition. For best resultat, bør du allerede har en fabrikk nøkkel-mindre eksternt system på Ram din. Den eksterne starteren vil bare starte motoren og litt tilbehør. Du må fysisk sette nøkkelen i tenningen og vri det til på-posisjon før du kan sette bilen i gir og kjøre. Du trenger
Remote startpakke
Socket satt
Skrutrekkersett
Wire cutters
Lodding pistol og loddetinn
Digital multimeter, Elektrisk tape
Varmepistol
Ram instruksjonsboken
Safety hansker
Vernebriller
Vis flere instruksjoner
en

starte tenningen på bilen din og sørge for at alle lysene og tilbehør er i forsvarlig arbeidsmiljø orden før du starter installeringen. Hvis noe ikke fungerer, fikse det før du begynner å sikre en vellykket installasjon.
2

Les bruksanvisningen som fulgte med fjernkontrollen startpakke grundig før du begynner. Ulike startsett, selv når laget av samme selskap, har ofte litt forskjellige funksjoner. Ha Ram bruksanvisningen hendig å bidra til å identifisere ulike ledninger bunter i lastebilen.
3

avvæpne fabrikken anti-tyveri system på Ram din. Gjør dette ved å trykke på utløserknappen på fabrikken eksterne fob, deretter fysisk sette nøkkelen i førerdøren og vri den til opplåst posisjon. Hvis hodet på fabrikken nøkkelen er grå, har du også en passiv anti-tyveri system som forhindrer at noen hot-ledninger eller tukling med tenningslåsen på bilen din. Du trenger en transponder bypass før du kan fullføre installasjonen. Den "Transponder Guide" i Reference avsnittet nedenfor har en komplett liste over transponder omgår.
4

Fjern panelet under rattet for å få tilgang til ledninger bunter som du trenger for å koble til. Du finner her makt, tenning, tilbehør, starter, parkeringslys og brems ledninger. Bruk multimeter, din bruksanvisningen og din Ram brukerhåndboken for å identifisere hver ledning.
5

Koble fra batteriet etter å identifisere hver ledning. Alle forbindelser med settet. Lodd tilkoblingene, så fest dem med isolasjonstape etter lodde er avkjølt. Hvis noen bundle har mer enn én tråd, bruke et relé for å koble den. Alle ledninger må kobles til en vellykket installasjon. Kontroller din bruksanvisningen etter hver tilkobling.
6

Koble til batteriet. Test den eksterne start og hvert enkelt tilbehør og lys før du setter dekksider på igjen. Hvis alle systemer ikke fungerer, sjekker den aktuelle tilkoblingen, sikre den forsvarlig og teste den igjen. Når alt fungerer, erstatte dekksider og kjøre lastebil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63339.html

Previous:
Next:

Bil Forretter