Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan erstatte Starter på en 1998 S-10

Komme sittende fast på en parkeringsplass er aldri en morsom tid, og når startmotoren på lastebilen din går ut, vil du ikke være i stand til å få motoren i gang, og du blir sittende fast. Heldigvis erstatte starteren er ikke vanskelig, så lenge du tar de riktige trinnene, og gjør ting trygt. I dette tilfellet er f.eks kjøretøyet en 1998 Chevrolet S-10 med 4,3-liters V-6 motor, men prosessen er lignende for andre kjøretøyer. Du trenger
Jack
Jack står
Fastnøkkel satt
3/8-inch skralle, forlengelse og socket sett
Replacement starter
Vis flere instruksjoner
en

Bruk jekken å løfte fronten på bilen, og deretter sette den på bukker. Sørg for at bilen hviler helt og solid på tribunen før du begynner reparasjonsarbeid.
2

Pop panseret, deretter koble den negative terminalen fra batteriet, ved hjelp av en fastnøkkel. Gjør det samme for den positive terminalen.
3

Koble strømtilførselen på startmotoren, ved hjelp av en fastnøkkel og en 3/8-inch skralle og socket. Unbolt starteren fra motoren, ved hjelp av 3/8-inch skralle, forlengelse og socket. Senk starteren ut av motoren, så det er ganske tungt.
4

Skyv den nye starteren på motoren, og skru den på plass med 3/8-inch skralle, forlengelse og socket . Installere de elektriske koblingene på starteren, ved hjelp av fastnøkkel og skralle.
5

Koble til plusspolen fra batteriet, og deretter gjøre det samme for den negative terminalen. Start lastebil, og sørge for at det fungerer som det skal. Når det ikke lavere, lastebilen utenfor jack stands.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/62929.html

Previous:
Next:

Bil Forretter