Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan Tow Med en Honda CR-V

The Honda CR-V er en fire-dørs med en V4 motor og en fem-trinns automatisk girkasse. Mens vanligvis brukt som personbil, kan CR-v også benyttes for tauing. Ifølge produsenten, har 2011 CR-V en slepe kapasitet på 1500 kg. Instruksjoner
en

Bestem hva slags drag du trenger. Drawbars har forskjellige høyder for å tillate tilhengeren å ri på et jevnt plan. Tilhengeren ball, festet til draget, varierer også i størrelse, men standarden er to inches. Størrelsen på draget og trailer ball du trenger, avhenger av opplysninger om objektet du sleper.
2

Fest draget til mottakeren. CR-v har en mottaker montert på chassiset. Draget er en firkant-formet rør som glir inn i mottakeren. Skyv pinnen inn i draget for å feste den til mottakeren, og plassere klippet over tappen.
3

Place tungen på traileren over trailer ball. Sørg for at den er godt sikret.
4

Hook opp tilhengeren ledninger til bilen din så bremselysene på tilhengeren vil arbeide med din egen bilens elektriske system. Trekk kontakten enden av ledningsnettet gjennom traileren tungen. Hver trailer har en annen kabling system, men de er vanligvis fargekodet for å gjøre det enklere. For eksempel, for en typisk fire-veis kontakt (som åpner for kjørelys, bremselys, blinklys, og en jordledning), fest den grønne ledningen til høyre blinklys, den gule ledningen til venstre blinklys, den brune ledning til baklys, og den hvite ledningen til et kjøretøy groundpoint (en ubestrøket metalloverflaten.) Kontroller at alle komponenter er godt festet før du begynner å kjøre.
5

Juster din kjørestil ved tauing . Husk at CR-V vil være mindre manøvrerbare og vil ta lengre tid å stoppe på grunn av den ekstra vekten bak det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63293.html

Previous:
Next:

Bil Forretter