Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Slik fjerner Starter Fra en 1995 Buick LeSabre

Fjerne startmotoren fra 1995 Buick LaSabre vil tillate deg å ha det benk testet eller erstattet hvis starteren har sluttet å virke. Starteren på LaSabre sitter på førersiden av motoren, nær baksiden. Faktisk, bolter til motoren blokken, men stikker inn i bjelle boliger for å engasjere flex plate på motoren. Hvis du fjerner det for å erstatte den, er starteren tilgjengelig til enhver auto deler butikken. Du trenger
Wrench satt
Jack
Jack står
Socket satt
Ratchet
Vis flere instruksjoner
en

Finn frem negative batteri terminal på batteriet i motorrommet. Fjern bolten fra batteriet kabelen enden med en skiftenøkkel. Løft kabelen av batteriet terminal og isolere dersom fra batteriet mens du arbeider på starteren.
2

Plasser en jekk under forstillingen på bilen og heve fronten av bakken. Plasser en bukker under rammeskinnene og senke jekken til bilen hviler trygt på tribunen. Finn starter fra under bilen.
3 p Det er to tilkoblinger på baksiden av starteren, er en "B"-terminalen og er en stor enkelt ledning, vanligvis rød i fargen . Fjern mutteren fra denne terminalen med en stuss og skralle enn skyv kabelen off. Den andre pluggen er av "S"-terminalen og er en mindre sort kabel. Fjern låsemutter fra denne terminalen med socket og skralle neste. Skyv kabelen utenfor terminalen og sette både "B" og "S"-kabler til side for nå.
4

Flytt til fronten av starteren og finn de to festeboltene som kjører opp gjennom starteren og inn i motorblokken. Fjern den ytre bolten med en stuss og skralle først. Sett den til side og deretter fjerne den bakre bolten med socket og skralle, men denne gangen, støtter startmotoren så den ikke faller.
5

Nedre starteren ut av motorrommet og deretter fjerne det fra under bilen. Pass på at du lagrer noe maskinvare eller shims som du tok ut som du fjerne festeboltene, vil du trenger dem for å riktig installere startmotoren

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/62963.html

Previous:
Next:

Bil Forretter