Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Slik installerer du en startpakke for en S10 Pickup

Når starteren begynner å svikte på Chevrolet S10, må du erstatte den med en gang. Begynnelsen tegn på starteren svikt raskt fremgang fra intermitterende nølende når du starter motoren til motoren nekter å starte i det hele tatt. Bytt starteren ved første tegn til vesentlige problemer for å unngå å ringe auto klubb når den svikter helt. Kjøp en ny startpakke fra en auto deler butikken eller Chevrolet forhandler. Du trenger
Jack
Jack står
Socket og skralle sett
Wrench satt
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Løft fronten på lastebilen med en jekk og plassere den på et sett med bukker. Starteren er plassert på bunnen av motorrommet nær fronten av motoren, så du trenger å jobbe under lastebilen.
2

Fjern den nedre montering bolt fra starteren kroppen. Støtte starteren mens du fjerner den øvre festebolt.
3

Slå starteren kroppen til å få tilgang til den elektriske ledning koblet til solenoiden. Koble ledningen fra magnetventil ved hjelp av en fastnøkkel til å fjerne låsemutter. Trekk ledningen rett på utsiden av stolpen.
4

Ta av starteren fra motorrommet. Sett den nye starteren kropp og plassere den elektriske ledningen på innlegg. Fest den med mutteren og skru det fast med en skiftenøkkel.
5

Installer øvre og nedre bolter. Trekk begge boltene til 37 pund-fot med momentnøkkel.
6

Hev lastebil litt med jekken og fjerne bukker. Senk bilen til bakken. Teste funksjonen til den nye starteren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/62962.html

Previous:
Next:

Bil Forretter