Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Slik installerer en Starter Solenoid i en Chevy Suburban

The Chevy Suburban er en av verdens første full størrelse sport nyttekjøretøyer og er kjent for å være i stand til å flytte store familier fra ett punkt til det neste. Imidlertid vil en del så liten som en magnetventil føre til at Suburban å stoppe i sitt spor når det svikter. Den magnetventil er siktet for å dreie tannhjulet innsiden av starteren å dra motoren rundt. Uten magnetventil, vil motoren ikke brann. Slik bytter du startsolenoiden, må du trekke starteren av motoren. Dette er fordi magnetspolen er boltet til starteren. Du trenger
Ramper
Skiftenøkkel
Socket og skralle sett
Vis flere instruksjoner
en

Drive Suburban på et sett av ramper for å tillate plass til å arbeide under bilen. Starteren kan nås uten å løfte kjøretøyet hvis Suburban har en løftet suspensjon installert. Enten du plasserer bilen på ramper eller la den på bakken, satt i nødbremsen for å hindre at bilen ruller bakover mens du er under.
2

Koble den negative batterikabelen med en skiftenøkkel. Dette forhindrer elektrisk støt når du kobler starteren fra motoren
3

Fjern låsemutter som fester stor ledning til baksiden av starteren. Starteren er plassert på førersiden av bilen. Den er koplet til motorens klokkehus. Skru låsemutteren tilbake på gjenget innlegget etter å ha fjernet ledningen fra stillingen. Dette hindrer miste mutteren.
4

Fjern det elektriske ledningsnettet fra startsolenoiden. Det er vanskelig å nå. Føl for frigjøring klemmen i sentrum av selen. Trykk utgivelsen klemme innover, og dra i selen for å fjerne den fra solenoiden.
5

Fjern de to boltene som fester starteren til motoren bjelle bolig med en stuss og skralle. Trekk i rett ut for å fjerne den fra motoren.
6

Fjern de to boltene som fester starteren solenoid til starteren. Trekk magnetventil av starteren og plassere den nye solenoiden på starteren. Fest det på plass med de gamle boltene.
7

Place starteren tilbake inn i motoren og fest den på plass med de gamle boltene.
8

Koble ledningsnettet til solenoiden, deretter koble den store ledningen som kobles til enden av starteren. Pass på at låsemutter er stramt.
9

Koble den negative batterikabelen og start Suburban.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63070.html

Previous:
Next:

Bil Forretter