Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan sette en bil Starter i en 2000 Honda

Den starter systemet i 2000 Honda har flere komponenter, blant annet en stafett, tenningslåsen, nøytral sikkerhetsbryter, ledningsnett og batteri, i tillegg til starteren og integrert magnetventil . Den viktigste ledningen fra batteriet til starteren bærer ca 300 ampere. Siden det kan være potensielt farlig å ha så mye strømstyrken i førerhuset, et relé - en ekstern switch - er koblet inn i systemet. Når du vrir om nøkkelen i tenningslåsen, er mindre enn 20 ampere brukes. Når releet aktiveres, er ca 300 ampere sendt til starteren. Før du bytter starteren, sørg for de andre komponentene ikke er på feil. Du trenger
Sett med skiftenøkler
Sett av stikkontakter
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Koble den negative batteriet kabelen og sett den til side , slik at det ikke berører metall. Fjern ledningene fra startmotoren med riktig nøkkel.
2

Fjern den nedre radiator slangen og braketten fra startmotoren med en stikkontakt. Fjern de to starter boltene som holder starteren på trans-aksel montasje trekk starteren av.
3

Bolt den nye starteren til trans-aksel montasje. Trekk til forrett bolter til 33 fot-pounds av dreiemoment. Sett på nedre radiatorslange og brakett. Fest starteren ledningsnett med de riktige kontaktene, noe som gjør at krympet siden av tung start kabelen er vendt ut.
4

Skriv inn reset kode for tyveribeskyttelse. Du bør ha et kort med kode og informasjon om hvordan man skal tilbakestille det. Hvis du har mistet kortet med koden, kan du få denne informasjonen fra forhandleren, men være forberedt på å bevise eierskap av bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63094.html

Previous:
Next:

Bil Forretter