Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan endre en Starter på en 1996 Toyota T100

The 1996 Toyota T100 pickup startmotoren ligger på førersiden av motoren, festet til klokken bolig nær baksiden av motoren. Hvis starteren ikke fungerer eller er hoppe, dra eller lage skrapelyder, kan det være tid for en ny startmotor. Først benkeprøver starteren utsiden av T100 for å fastslå dens tilstand. De fleste auto deler butikker vil benk teste din starter gratis hvis du fjerner det. Du trenger
Wrench satt
Jack
Jack står
Socket satt
Ratchet
Vis flere instruksjoner
en

åpne panseret og koble den negative batterikabelen fra batteriets negative ved hjelp av en skiftenøkkel. For å unngå et kort eller skade, isolere batteriet kabelen slik at den ikke uforvarende berøre batteriet innlegget mens du arbeider på elektriske komponenter og forrett.
2

Jekk opp fronten på din T100 og posisjon et sett med bukker under fronten på lastebilen for å støtte den. Skyve under førersiden av motoren og finne starteren.
3

Fjern de elektriske ledningskontakter fra starteren. Trykk inn låsetappen på push-in-kontakt og trekk kontakten fra terminalene på baksiden av starteren. Den andre terminalen er en stud med en wire og mutter på det, bruke en socket for å fjerne mutteren, skyv ledningen utenfor terminalen
4

Fjern øvre og nedre bolter på nesen. av starteren mens støtte starteren for hånd for å holde den fra å falle når det blir løst. Fjerne det. Løft det nye starter opp og inn stedet hvor den gamle starteren kom ut.
5

Installer de to festebolter i nesen av den nye starteren og stram dem med en stuss og skralle. Monter ledningen på stud terminal på starteren, etterfulgt av låsemutter. Trekk til mutteren med en stuss og skralle.
6

Installer plug-in kontakten på terminalene på den nye starteren. Skyv kontakten inn på terminalene inntil låsetappen smetter på plass. Løft fronten på lastebilen med en jekk for å fjerne bukker fra under bilen, senk bilen til bakken.
7

Installer negative batteriet kabelen på batteriet terminalen og stram beholde bolt med en skiftenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/62937.html

Previous:
Next:

Bil Forretter