Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan erstatte Starter på en 1992 Toyota Camry

Starteren i en 1992 Toyota Camry er lett å erstatte forhold til de av mange andre biler. Det er ikke nødvendig å jekke opp bilen eller å krype under den for å komme til boltene. Likevel, hvis bilen din er en av de mange som har cruise control modulen installert deretter fjerne starteren er litt mer involvert enn de uten. Men selv med cruise control modulen kan du fullføre dette prosjektet i løpet av et par timer. Du trenger
Metric socket satt
Metric skiftenøkkel satt
Vis flere instruksjoner
en

Koble minuspolen fra batteriet ved å løsne mutteren med en fastnøkkel . Hvis bilen din har cruise control modulen i den, må du koble fra begge terminalene og trekk batteriet ut av bilen.
2

Fjern cruise control aktuator dekning hvis du har en. Dette er en rektangulær svart deksel ved siden av batteriet. Koble ledningsnettet til cruise-modulen og deretter fjerne de tre boltene som holder den på plass ved hjelp av en skiftenøkkel. Fjern braketten under aktuatoren med en skiftenøkkel.
3

Trekk gummistøvel bort fra mutteren kobler den viktigste ledningen til starteren og løsne mutteren med en fastnøkkel. Fjern ledningen og koble ledningsnettet fra starteren.
4

Fjern starteren festeboltene ved hjelp av en socket og skralle mens du holder på å starteren. Ta av starteren fra motoren.
5

Sett den nye starteren på plass og skru den til motoren ved bruk av socket og skralle. Koble den viktigste ledningen til starteren og skru til mutteren med en fastnøkkel. Trekk gummistøvel over mutteren og koble ledningsnettet inn starteren.
6 p Hvis bilen har cruise control modulen, installere hylle for aktuator og trekk til med en skiftenøkkel. Installere cruise aktuator og stram de tre boltene med en skiftenøkkel. Sett aktuatoren på plass igjen.
7 p Hvis du måtte ta ut batteriet, installerer det og koble terminalene som starter med den positive terminalen. Stram mutterne med en skiftenøkkel. Start bilen å teste installasjonen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63130.html

Previous:
Next:

Bil Forretter