Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Slik fjerner en 1996 Chevrolet Lumina Starter

Startmotoren på 1996 Chevy Lumina bolter på undersiden av motoren, på førersiden av bilen. Fjerning av starteren kan være nødvendig dersom komponenten ikke fungerer riktig eller har sviktet fullstendig. Auto deler forhandlere lager både nye og reproduserte startere for Lumina er 3,1-liters og 3,4-liters motorer, og fjerning prosedyren er lik for begge motorer typer. Du trenger
Wrench satt
Jack
Jack står
Socket satt
Momentnøkkel (inch-pounds og fot-pounds)
Vis mer Instruksjoner

en

Åpne panseret av bilen og finn batteriet på førersiden av motorrommet. Løsne klemmen bolt på den negative batterikabelen enden med en skiftenøkkel, fjern kabelen enden fra batteriet og sette kabelen til side.
2

Plasser en jekk under fronten av bilen og heve den av bakken. Plasser et sett med bukker under rammeskinnene å støtte bilen, senk deretter bilen på tribunen.
3

Plasser deg under førersiden av bilen og finne starteren på baksiden av motorblokken. Løsne mutrene på baksiden av startsolenoiden, ved hjelp av en socket og skralle, skyv kablene av el-terminaler.
4

Finn andre tilkobling, "S" terminal, og fjern mutteren fra terminalen stud med en stuss og skralle. Skyv ledningene utenfor terminal - det kan være så mange som tre på denne terminalen - deretter legge dem ut til siden
5

Finn de to starter festeboltene nær nesen av starteren. ; fjerne dem, en om gangen, med en skrallen og hylsen og skyver starteren mot fronten av bilen inntil nesen membran gli helt ut av klokkehus. Lagre eventuelle mellomlegg som kan være mellom starteren og motorblokken.
6

Nedre starteren ut av motorrommet og fjerne det fra under bilen. Plasser den nye starteren under bilen deretter heve den opp og skyv den inn i bjelle boliger. Skyv eventuelle mellomlegg som kom ut fra under den gamle starteren mellom den nye starteren og motorblokken.
7

Installer de to festeboltene gjennom starteren og inn i blokken, og etterlater dem løs for nå. Stram boltene jevnt, frem og tilbake fra den ene til den andre til starteren setene riktig.
8

Torque begge boltene til 32 fot-pounds (43Nm. hvis du bruker en beregning momentnøkkel) med en momentnøkkel og socket. Installer den røde ledningen fra den gamle starteren på "B"-terminalen, deretter tråd låsemutter på plass. Trekk til mutteren til 89 tommers-pounds (9 Nm. Metric) med en tomme-pund momentnøkkel og socket.
9

Installer de resterende ledningene fra den gamle starteren til "S" terminal, etterfulgt ved å beholde mutter, dreiemoment og den til 27 tommers-pounds (3 Nm. Metric). Flytte ut fra under bilen og bruke en jack å heve den av bukker.
10

Fjern bukker fra under bilen, og reduser det til bakken. Koble den negative batteriet kabelen til minuspolen. Stram klemmen bolt på den negative batterikabelen enden med en skiftenøkkel, feste kabelen til batteriet. Lukk panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63350.html

Previous:
Next:

Bil Forretter