Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

1999 Pontiac Sunfire Starter fjerning

Startmotoren i 1999 Pontiac Sunfire er plassert på forsiden av motoren, fjerning gjøres best fra under fronten av bilen. Startmotoren er ansvarlig for spinning motoren å bygge kompresjon i sylindrene og får den til å starte. Hvis starteren er å dra eller lage støy, kan erstatte det være nødvendig. En erstatning startmotoren er tilgjengelig fra Pontiac forhandlere eller gjennom auto deler forhandlere. Du trenger
Wrench satt
Jack
Jack står
Socket satt
Ratchet
Vis flere instruksjoner
en

åpne panseret av 1999 Sunfire og finn negative batteriet kabelen på batteriet. Fjern bolten fra kabelenden med en skiftenøkkel, deretter skille kabelen fra batteriet innlegget, isolere kabelenden fra batteriet mens du arbeider.
2

Hev foran Sunfire din med en jack og posisjon et sett med bukker under rammen. Senk Sunfire på tribunen, og fjern deretter jack fra under Sunfire slik at du kan skyve under det. Finn starteren under bilen. Det er på forsiden av motoren nær radiator.
3

Finn ledningsnettet kontaktene på baksiden av startsolenoiden. Trekk ut "s"-kontakt og flytte den til side, og deretter fjerne låsemutter fra "B"-kontakten og skyv ledningen utenfor terminalen. Er de to terminalene merket på relé, slik at de er enkle å finne.
4

Finn de tre festeboltene på bell dekslet. Fjern boltene med en skralle og socket, trekk deretter dekselet ut av veien for å eksponere starteren festeboltene. Fjern de to starter festebolter med en stuss og skralle, senk starteren ut av motorrommet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/62970.html

Previous:
Next:

Bil Forretter