Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Slik installerer en 1984 Toyota Pick Up Starter

Installere en forrett i 1984 Toyota pickup kan innebære og installering av ny startmotor eller installerer den gamle en som allerede er ute av bilen. I begge situasjonene installere en forrett i din Toyota bruker den samme prosessen. Fjerning av den gamle starteren har å allerede ha blitt gjort før en startpakke kan installeres. Nye startere er tilgjengelig fra de fleste auto deler butikker. Du trenger
Wrench satt
Jack
Jack står
Socket satt
Ratchet
Vis flere instruksjoner
en

Koble fra den negative batterikabelen enden fra batteriet med en skiftenøkkel hvis det ikke allerede er gjort. Du ønsker ikke strømførende ledninger dingler rundt under bilen mens du arbeider på den.
2

Løft fronten på lastebilen med en jekk og posisjon et sett med bukker under forakselen eller ramme . Senk kontakten til lastebilen sitter trygt på jack stands. Plasser starteren under lastebilen og deretter løfte den på plass på passasjersiden av motoren.
3

Slide nesen membran på starteren inn i hullet i bell bolig deretter installere de to festeboltene gjennom bjelle bolig og inn startmotorhuset. Stram de to festebolter med en stuss og skralle.
4

Finn de to ledningene fra lastebiler ledningsnett. Man har en ring kontakten på enden av det og den andre er en plug-in type kontakt. Plugg push i kontakten til kontakten på baksiden av startsolenoiden, slik at låsetappen engasjerer som du skyver den i. Koble ledningen med ringen kontakten til stud terminal merket "B" på starteren, etterfulgt av vaskemaskin og låsemutter. Trekk til mutteren med en stuss og skralle.
5

Løft fronten på lastebilen utenfor bukker med jack din. Fjern stands og senke bilen til bakken. Installer den negative batterikabelen på minuspolen. Stram bolten på kabelenden med en skiftenøkkel.
6

Test reparasjonen ved å starte bilen. Hvis startmotoren fungerer, er reparasjon vellykket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/62978.html

Previous:
Next:

Bil Forretter