Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan endre en Starter på en Nissan Sentra

En startpakke som ikke fungerer riktig kan virkelig ødelegge dagen din. Hvis starteren er å lage en skrapelyd eller ikke svarer når du vrir om nøkkelen, er det på tide å fjerne den, har den testet og mer enn sannsynlig installere en ny. Startmotoren for din Nissan Sentra kan kjøpes nytt fra de fleste auto deler butikker eller brukes fra en skraphandel. Endre det er ganske lett, og det vil spare deg for å ha en stor reparasjon regningen med en mekaniker eller garasje gjør arbeidet. Du trenger
Wrench satt
Jack
Jack står
Socket satt
New forrett
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
1

Åpne panseret på sentra og fjerne den negative terminalen fra batteriet ved hjelp av en skiftenøkkel. Sett den til side, å plassere den slik at den ikke kan ta kontakt med batteriet mens du arbeider.
2

Plasser en jekk under fronten av bilen og løfte den opp fra bakken høyt nok til å komfortabelt arbeide under det. Plasser et sett med bukker under rammen for å støtte bilen trygt mens du arbeider.
3

Finn starteren på baksiden av motoren mens du arbeider fra under bilen. Fjern den elektriske tilkoblingen på baksiden av starteren med en skiftenøkkel og legge ledningsnett til side for nå.
4

Fjern festeboltene, og starter med den øvre bolten, ved hjelp av en socket og skralle. Fjern de nedre skruene og skyv starteren ut av bjelle bolig og senk den ned og ut av motorrommet.
5

Sett den nye starteren inn bell bolig der du fjernet den gamle, og installere nedre montering bolt før det er for hånd, og deretter sette den øverste bolten og stram begge boltene til 85 fot-pounds med en momentnøkkel.
6

Installer de elektriske tilkoblingene på baksiden av den nye forrett og stram mutteren med en fastnøkkel til det er stramt. Ikke stram denne mutteren som bolig på magnetventil er av plast og kan sprekke.
7

Fjern bukker fra rammen og lavere bilen til bakken. Installere minuspolen på batteriet og lukk panseret. Teste den nye starteren ved å starte bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/62900.html

Previous:
Next:

Bil Forretter