Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Slik fjerner en Toyota Truck Starter

Hvis starteren i Toyota truck er å dra eller ikke spinne i det hele tatt, kan utskifting av starteren være nødvendig. Muligheten til å teste starteren er tilgjengelig på de fleste auto deler butikker hvis du tar med starteren til dem, og de fleste butikker vil gjøre det gratis. Hvis du trenger en ny starter, kan du få en på auto deler butikken mens du er der eller kilde en brukt starter fra en skraphandel til en lavere kostnad enn en ny enhet. Fjerning av starteren på Toyota truck er enkelt og kan gjøres med enkle håndverktøy. Du trenger
Jack
Jack står
Metric skiftenøkkel satt
Metric socket satt
Vis flere instruksjoner
en

Plasser en jekk under passasjersiden av bilen og heve den opp fra bakken. Plasser en jack stå under rammen for å støtte lastebil mens du arbeider med den.
2

Koble fra minuspolen fra batteriet med en skiftenøkkel. Flytt under lastebilen og finn starteren på passasjersiden av motoren.
3

Finn og fjern de to ledninger festet til baksiden av starteren med en skiftenøkkel eller socket og skralle. Flytt ledningene til siden og ut av veien for nå.
4

Finn de to festeboltene som fester starteren til bjelle boliger. Fjern boltene med en stuss og skralle samtidig som den støtter starteren med en hånd.
5

Slide starteren tilbake og ut av bjelle boliger senk starteren ned og ut av motorrommet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/62899.html

Previous:
Next:

Bil Forretter