Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan erstatte en Starter i en Toyota Camry

Skifte starteren i din Toyota Camry selv kan spare deg for tid og penger. Starteren er plassert på passasjersiden av motoren nær bunnen. Du kan få tilgang til starteren fra toppen i motorrommet, men hvis du har cruise control, må du flytte et par av komponenter fra motorrommet først. Du kan kjøpe en ny eller re-produsert starter for din Camry på de fleste auto deler butikker eller en Toyota forhandler. Du trenger
Metric skiftenøkkel satt
Metric socket satt
Vis flere instruksjoner
en

finne og fjerne negative batteriet kabelen fra den negative batteripolen med en skiftenøkkel. Fjern den positive batterikabelen fra batteriet med skiftenøkkel og sett kabelen til side.
2

Fjern de to mutrene på batteriet tilbakeholdenhet med en fastnøkkel. Løft beholde bar av studs og ta ut batteriet fra bilen. Fjern de to festeskruene som holder batteriet skuffen inn i bilen og løfte skuffen og tilbakeholdenhet ut av bilen.
3

Finn cruise control aktuator. Det ligger rett bak batteriet beliggenhet og har en svart plastdeksel over det. Ta av dekselet ved å klikke det og koble ledningsnettet kontakten fra aktuatoren. Fjern festeskruene som er plassert under batteriet med en stuss og skralle. Løft aktuatoren ut av bilen og sett det til side.
4

Finn starter rett under cruise control aktuator. Fjern de to ledninger sele kontaktene fra startmotoren og sett dem til side. Starteren kontakten kan frigjøres ved å trykke en fane på pluggen og trekke den ut. Batterikabelen må bli fjernet etter å ha fjernet en mutter og skive med en stuss og skralle.
5

Fjern de to starter festeboltene fra starteren med en stuss og skralle og trekk den ut av bjelle boliger. Løft starteren ut av motorrommet.
6

Plasser den nye starteren inn i motorrommet og skyv den inn i bjelle boliger. Installer de to festeskruene og stram dem med en stuss og skralle.
7

Installer batteriet kabelen på stud på den nye starteren etterfulgt av skive og mutter. Trekk til mutteren med en stuss og skralle. Plugg starteren kontakten fra ledningsnettet inn pluggen på siden av starteren. Sørg for at den låser seg på med et klikk når du skyver den på plass.
8

Installer cruise control aktuator braketten, sette inn de fire festeboltene i hullene under batterikassen plassering. Stram boltene med en stuss og skralle. Du kan trenge en forlengelse på skrallen for å gjøre det litt enklere å nå boltene.
9

Plugg inn cruise control aktuator kabelkoblinger til aktuatoren. Sett på plastdekselet på aktuatoren.
10

Installer batteriet skuffen tilbake inn i bilen med de originale bolter. Stram dem med en stuss og skralle. Plasser batteriet tilbake i bilen, sette inn batteriet beholder bar og fest de to skiver og muttere som holder baren. Stram mutterne med en skiftenøkkel.
11

Sett den positive batterikabelen på den positive batteripolen deretter installere den negative kabelen på den negative terminalen. Stram festeskruene på begge kabelendene med en skiftenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/62902.html

Previous:
Next: No

Bil Forretter