Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan restaurere gamle bilbatterier

Et dødt batteri er den vanligste grunnen til at en bil ikke vil starte. Med tiden kan en rekke forhold påvirker normal funksjon av et batteri, slik som feil ledninger eller tørket opp battericellene. Men gjenopprette en gammel, dødt batteri og bringe den tilbake til livet er et enkelt prosjekt. Du trenger:
Stålbørste
2 tsps. natron
en kopp vann
Jumper kabler
Flathead skrutrekker
12-volts batterilader
Wrench
Tenger
Vis flere instruksjoner
1

Åpne bil hette ved å dra knotten under rattet. Hold panseret åpent med propping mekanismen hvis det ikke holde åpent på egen hånd.
2

Bruk en skrutrekker til å fjerne lokket fra battericellene. Hvis battericellene er tørket opp, fylle dem opp ca 1/2 cm fra toppen ved hjelp av destillert vann. Bytt lokkene på battericellene.
3

Fjern ledningene fra begge polene på bilbatteriet med tang eller en skiftenøkkel. Rengjør batteripolene med en stålbørste. Bruk børsten til å rengjøre indre kabling hullet, også. Bruk en blanding av to tsps. natron i en kopp med vann på ledningskontakter samt batteripolene. Koble ledningsnett til batteriet.
4

Koble det gamle batteriet med en standard 12-volt AC bil batterilader. Koble laderen til en standard 110V stikkontakt. Koble den røde klemmen til den positive terminalen og den svarte klemmen til minuspolen på bilbatteriet. Holde lading før måleren viser at batteriet er fulladet. Ta ut batteriet lader og lukk bil hette.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/62897.html

Previous: No
Next:

Bil Forretter