Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Jetta Ignition Switch fjerning

Koble fra tenningslåsen fra din Volkswagen Jetta er en relativt enkel prosedyre. Få tilgang til bryteren er det som er vanskelig. Du må fjerne rattstammen dekker å få tilgang til tenningslåsen, og du må fjerne rattet for å gjøre det. Slå av strømmen

Koble den negative batterikabelen før du arbeider på noen del av det elektriske systemet. Batteriet er under et deksel i motorrommet'' s venstre hjørne; løfte lokk og skrelle tilbake isolasjonen. Batterikablene på Jetta holdes på plass med tvinger nøtter; løsne kabelen klemmemutter for den svarte kabelen

Jetta er utstyrt med et anti-tyveri-radio;. Trenger du aktiveringskode for radio før du kobler fra batteriet slik at du kan aktivere radioen etter at du koble til batteriet. Du trenger også en skanning verktøy for å tilbakestille Engine Control Module når du koble kabelen.
Fjerne Steering Wheel

Deaktiver kollisjonsputen systemet før du fjerner rattet. Fjern førerens kne styrke og trekk ut kollisjonsputen kontakten. Senk rattstammen og trekk den ut så langt det går, og deretter fjerne instrumentpanelet ved å fjerne sine skruer og koble de elektriske kontaktene.

Snu hjulet 90 grader i én retning, slik at du kan få tilgang til hullet på baksiden av rattet, stikke en skrutrekker inn i det hullet for å frigi et klipp til det airbag, og slå hjulet 180 grader i den andre retningen for å få tilgang til andre klippets hullet. . Koble den elektriske kontakten for airbag og sett det til side

senter rattet, kobler horn /airbag ledningsnettet fra clockspring og airbag sikring plate, fjern deretter hjulet bolten med en 12-millimeter 12 - point spline-drive litt og ta av hjulet fra akselen.

Fjern skruene for nedre rattstammen dekselet for å fjerne den, trekker trim brikke som er under instrumentpanelet mot rattet mount, så skru og fjerne det øvre dekselet.
Fjerne Switch
p Hvis Jetta har automatgir, har skiftet sammenhengen å være i parken før du kan fjerne bryteren . Koble den store elektriske kontakten som er på venstre side av bryteren. Nå fjerne de to festeskruene på bryteren og trekk bryteren ut av huset.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/62898.html

Previous:
Next:

Bil Forretter