Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan Wire en Aftermarket Amp i bilen

Installere en ettermarkedet forsterker i bilen kan være litt vanskelig, men det er en flott måte å levere som premie lyden du ønsker. Forsterkede systemer gir mer kraft til høyttalerne, og i sin tur, høyttalerne høres skarpere, renere og høyere. Du trenger:
Amp ledningsnett kit
Speaker Wire
Wire crimpers
Ring terminaler
skrutrekker
Drill
Metal bit
gummimaljen
RCA kabler
T-kraner
Vis flere instruksjoner
en

Koble fra batteriet ved å fjerne den negative terminalen, så det positive.
2

Koble til strøm kable til plusspolen på batteriet ved hjelp av en ring terminal. Skru den positive batteripolen igjen.
3

Plasser en sikringsholderen eller strømbryter (følger med amp ledningsnett kit) seks til åtte inches fra den positive batteripolen. Kutter strømmen wire, strippe isolasjonen av den enden som plugges inn i sikringsholderen, sett den inn i sikringsholderen og skru den ned. Koble til strøm-ledningen på den andre enden av sikringsholderen ved hjelp av den samme metode. Ikke sett inn en sikring enda.
4

Kjør ledningen gjennom bilens brannmur. Hvis du ikke finner en fabrikk hull gjennom brannmuren, lage din egen med en drill og en metall bit. Dekke hullet med en gummimaljen for ikke å tillate overflødig vann inn i kupeen.
5

Kjør strømledningen til plasseringen av forsterkeren, og strippe isolasjonen av enden. 1/2 til en tomme er alle utsatt strømledningen du trenger her. Koble strømledningen til den delen av forsterkeren som sier "12 volt +", "positiv" eller bare "+".
6

Run en jordledning (negativ ledning) ved å finne en metallgjenstand du kan skru på ledningen inn. Gulvet i bilen er vanligvis det beste alternativet. Løfte eller kutte teppet, strippe isolasjonen fra slutten av den negative ledningen, sett enden inn i en ring terminal og klem den godt på. Skru ringkabelskor direkte til stålkonstruksjonen i gulvet. (Bakken har å gjøre god kontakt med metall til enhver tid å arbeide.) Koble bakken til den delen av forsterkeren som sier "negative", "bakken" eller "-12 volt."
7 < p> Ta stereo fra dashbordet.
8

Plugg RCA-kabler til kontaktene bak på radioen, og slippe ledningen gjennom dashbordet og ut på undersiden av dashbordet. Hvis det er en mono eller to-kanals forsterker, vil du ha ett sett med RCAs å plugge i. Hvis det er en fire-kanals forsterker, vil du ha to sett med RCAs å plugge i.
9 < p> Kjør RCA-kabler til forsterkeren, og koble dem til RCA-innganger.
10

Finn den eksterne ledning (12-volts tilbehør) for kjøretøyet. (Bruk koblingsskjemaer på Resource linken for å finne ledningen farge for din bil.) Splice i fjernkontrollen ledningen med en t-tap ved å plassere den enden som ser ut som en munn over ledningen du trenger å skjøte inn og bruke crimpers å presse den ned på wire. Sett den eksterne wire som du skal kjøre til forsterkeren i den åpne enden og klem det stengt også. Kjør remote ledningen til forsterkeren og koble den til den delen som sier "remote" eller "12-volts tilbehør."
11

Run høyttalerkablene til høyttalerne du ønsker å drive med forsterkeren. Pass på at de positive og negative terminalene på høyttalerne er koblet til riktig positive og negative terminalen på forsterkeren. Reversere dette fører til problemer med høyttalerne, og muligens amp selv.
12

Juster gevinster og frekvenser til du får en lyd som du liker. For subs, sørge for at low-pass filter er slått på hvis du har en. For innvendige høyttalere, bruk høy pass.
13

Koble minuspolen, og legg en sikring til sikringsholderen.
14

Skjul ledningene under teppet i bilen din, hvis det er ønskelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/62979.html

Previous:
Next:

Bil Forretter