Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Slik feilsøker Elektriske startere

Det er en rekke årsaker til hvorfor en bil ikke vil starte --- fra dynamoen ikke produserer nok spenning til å holde batteriet ladet til løse ledninger og defekt utstyr. Du trenger ikke å ta bilen til en garasje for å finne ut årsaken til problemet. Gjennom fradrag, kan du finne ut hvilken del av motoren som forårsaker den elektriske starteren til å mislykkes, og sett en del på egen hånd. Du trenger
Voltmeter
Vis flere instruksjoner
en

Slå på frontlyktene for å se om batteriet må lades. Noen ganger starteren ikke kan fungere ordentlig fordi den ikke får nok spenning for å starte motoren. Hvis lysene er lyse og ser ut som de vanligvis gjør, så batteriet bør lades fint. Hvis lysene er dempet, ta et voltmeter og trykk på det til terminalene på batteriet: negative ledningen til den negative siden, positive ledningen til den positive siden. Hvis det står ca 12,5 volt, er batteriet fine. Hvis det står 11,8 eller færre volt, så batteriet er dødt, og du trenger å lade den.
2

Sjekk tenningslåsen. Hvis lysene dim når du vrir om nøkkelen for å starte bilen, da tenningslåsen skal fungere. Hvis lampene ikke dim når du vrir om nøkkelen, så problemet ligger i tenningslåsen. Bruk bilens manual for å finne releet og tenningslåsen på undersiden av bilen, og koble tenningslåsen ledningen fra solenoiden og ta voltmeter til å gjøre en lesning. Jord negative ledningen til motorfeste og plasser den positive ledningen på wire. Deretter slår en hjelper har nøkkelen i tenningen. Hvis det står 12 volt, så det er greit. Hvis den ikke gjør det, så enten tenningslåsen må byttes ut eller det er et problem i ledningene, slik som batterikablene. Kontroller kablingen å sørge for at ingenting annet er frakoblet. Hvis noe har, og deretter koble den til igjen og ta en annen lesning. Hvis ledningene ikke er problemet, må du bytte ut tenningslåsen. Hvis det ikke er noe problem med tenningslåsen, se trinn 3.
3

Sjekk solenoiden. Magnetventil har to metall innlegg for elektriske koblinger. Den ene på høyre vil ha en kort tung flettet ledning kjører ut av det som kobles til startmotoren. Ta den positive ledningen av voltmeter og dytte den inn i ledningen, ta vare å jorde den negative kabelen først å forhindre elektrisk sjokkerende. Så har noen vri om nøkkelen for å starte bilen. Du skal høre en clunking lyd, og motoren kan sveiv. Voltmeter bør lese 12 volt. Hvis den ikke leser 12 volt, må releet ikke sende strøm til startmotoren. Solenoiden må kanskje enten erstattet eller ombygd av en mekaniker. Hvis el-klikk når du vrir om nøkkelen i tenningen, men motoren ikke vil snu, kan den nåværende strømme gjennom solenoidviklingene, men ikke sine viktigste kontakter. Plusskabelen av voltmeter til motoren terminal av releet, ta vare å jorde negative wire. Hvis du får ingen spenning når du vrir om nøkkelen, er solenoiden defekt og må enten repareres eller erstattes.
4

Få startmotoren erstattet hvis, etter å ha sjekket tenningslåsen, batteri, batteri koplinger, kabling, og magnetventil, finner du ikke noe galt, eller hvis du erstatter dem og bilen fortsatt ikke starter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63158.html

Previous:
Next:

Bil Forretter