Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan erstatte Starter i 2005 Dodge Neon

Starteren i 2005 Dodge Neon er kjernen i bilens starter system. Drift bilen med en sviktende forrett kan la deg strandet og trenger auto klubben. Når bilen sliter med å starte, avgjøre om starteren er feil og hvis så, erstatte den med en gang. Kjøp en ny start på en auto-deler spesialitet butikken og endre det hjemme. Du trenger
Wrench satt
Jack
Jack står
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret av bilen. Fjern den negative kabelen fra batteriet med en skiftenøkkel.
2

Hev bilen med en jekk, holder den stabil med bukker. Lokaliser starter på bunnen av motorrommet, nær sjåføren side-brønnen. Løsne mutrene som holder kablene på starteren og trekke kablene fra innleggene.
3

Fjern festeboltene fra toppen av starteren kroppen med en skiftenøkkel. Støtte starteren mens du fjerner de nedre bolter med en skiftenøkkel. Trekk i ut av motorrommet. Sett den nye starteren, posisjonering det samme retning som den du fjernet.
4

Installer de nedre festebolter og stram dem med skiftenøkkelen. Støtte starteren kroppen mens du gjentar prosessen med de øvre festeboltene. Fest kablene til innleggene og stram mutterne med en skiftenøkkel.
5

Hev bilen ved hjelp av jekken, deretter fjerne stands. Koble den negative kabelen til batteriet innlegget. Senk panseret og teste den nye starteren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63115.html

Previous:
Next:

Bil Forretter