Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan erstatte Starter på en 2001 Saturn Bil

Hvis startmotoren ikke virker riktig i bilen din, vil du ha en svært vanskelig tid å få bilen til å kjøre. Fjerne og erstatte en startmotoren i en 2001 Saturn bil vil variere noe avhengig av den nøyaktige modellen. I hvert fall vil du trenger tilgang til startmotoren fra undersiden. Det kan vise seg vanskelig å få tilgang til starteren er bolter og andre komponenter i enkelte tilfeller. Du trenger
Wrench
Floor jack
Jack står
Spårskruvmejsel
Vis flere instruksjoner
fjerning
en

Koble bilens negative batterikabelen - løsne kabelen klemmemutter med en isolert skiftenøkkel
2

Hev bilens front end og støtte den på bukker
3 <.. p> Fjern muttere og bolter for starteren spenne med en skiftenøkkel hvis du arbeider på en S-serien modell (SC, SL eller SW) og skille spenne fra startmotoren.
4

Lirk av ledningsnett fra girkasse bell-bolig brace hvis bilen har en, ved hjelp av en lang, flat skrutrekker. Dette er også nødvendig bare på en S-Series bil.
5

Fjern startmotoren to festebolter med skiftenøkkel og deretter senke starteren slik at du kan koble fra de elektriske kontaktene fra el-terminaler. På en L-Series modell, koble kontaktene før du fjerner boltene.
6

Fjern startmotoren fra motoren.
Installasjon
7

Monter startmotoren på plass og deretter bruker boltene og ledningene kobles til terminalene i den rekkefølgen som kreves for din modell.
8

Koble ledningsnettet til overføring bell-bolig brace og deretter koble starteren brace med sine muttere og bolter hvis nødvendig.
9

Nedre bilen av bukker og koble til batteriet kabelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63003.html

Previous:
Next:

Bil Forretter