Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan erstatte startmotoren på en 1990 Volvo 240 DL

1990 Volvo 240 er en rear-wheel-drive, front-motor bil tilgjengelig både som sedan og stasjonsvogn. Skifte starteren på disse bilene er et godt hjem-prosjektet. Det vil spare deg en kostbar reparasjon regningen og med den enorme motorrommet og de små motorene i bilene, det er rikelig med plass til å fjerne og installere starteren ovenfra, gjennom motorrommet. Ligger på førersiden av bilen, kan starteren bli sett og få tilgang stående på førersiden fender. Du trenger
Wrench satt
Socket satt
Ratchet
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Locate den negative batterikabelen ende opp panseret på din Volvo 240. Fjern bolten fra kabelenden med en skiftenøkkel og fjerne kabelen fra batteriet.
2

Finn starter fra toppen av motorrommet. Se rett ned under inntaksmanifold på forsiden av motoren. Fjern ledningsnettets kontakten fra starteren. Den første er "S" terminal, koble den fra kontakten på startsolenoiden. Legge kabelen ut av veien for nå.
3

Finn andre sammenheng, "B"-terminalen. Fjern mutteren fra terminalen med en skiftenøkkel og fjerne kabelen fra den. Kabelen legges til side og gå til forsiden av starteren.
4

Finn de to festeboltene på forsiden av starteren og fjerne dem med en stuss og skralle. Løft starteren ut av motorrommet. Senk en ny starter på plass og juster den med hull i bjellen boliger.
5

Slide nesen av den nye starteren inn bell bolig, må du justere monteringshullene på starteren med hullene på bjelle boliger. Installer de to festeboltene til starteren og stram dem til 25 ft-lbs. med en momentnøkkel.
6

Plug i "S" terminal kontakten til kontakten på starteren, og pass låser den på plass. Skyv "B" terminal ledningen til "B"-kontakten på baksiden av startsolenoiden. Skru låsemutteren på bolten og skru det fast med en skiftenøkkel.
7

Installer negative batteriet kabelen på batteriet terminalen og trekk til festebolten på kabelenden med en skiftenøkkel.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63023.html

Previous:
Next:

Bil Forretter