Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan erstatte en Startmotoren i en 1998 Mitsubishi Eclipse

I produksjon siden 1990 har Mitsubishi Eclipse sett en god del endringer underveis. I 1998 var de Eclipse motor alternativer en 2,0-liters motor, en 2,4-liters motor og 2,0-liters turbomotor. Den vanligste motoren i disse bilene er den 2,0-liters non-turbo. Å gjøre 140 hestekrefter, har motoren nok kraft for den relativt lette Eclipse. For dem som ønsket mer av, Turbo motor pumper ut en solid 210 hestekrefter. Starter erstatning på motorene bruker samme prosedyre med unntak av at turbomotor krever at du fjerne mer av luftinntak for å få tilgang starteren under den. Du trenger
Wrench satt
Socket satt
Ratchet
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Løsne klemmen bolt på det negative batterikabelen enden med en skiftenøkkel. Koble den negative batterikabelen fra batteriet terminalen og sett den til side. Pass på at det ikke kan falle tilbake mot batteriet mens du arbeider på starteren.
2

Finn klemmen på slutten av luftinntak slangen. Løsne klemmen og fjern slangen, skyve det ut av veien for nå. Hvis du har en 2,4-liters motor i Eclipse, kan det hende du må fjerne luften renere samt for tilstrekkelig klaring.
3

Se ned mellom fronten av motoren og radiator . Finn startmotoren og finne de elektriske kontaktene på startsolenoiden. Skyv låsetappen inn på plug-in-kontakt, og deretter fjerne den.
4

Finn "Bat" kontakten på enden av starteren solenoid. Fjern låsemutter fra stud, og deretter fjerne ledningen fra terminalen. Sett ledningsnettet ut av veien for nå.
5

Fjern festeboltene fra starteren med en stuss og skralle. De tråd i fra bell bolig side, så må du trekke dem ut på samme måte. Løft starteren ut av motorrommet. Du må kanskje vinkle det litt for å få det, men det vil komme ut av toppen av motorrommet.
6

Plasser en ny startmotor på plass og installere de to festebolter fra bell bolig siden av starteren. Stram boltene til 30 ft-lbs. med en momentnøkkel.
7

Installer "Bat" kabelen på stud terminal på enden av starteren. Skru låsemutteren på terminalen og stram den til 10 ft-lbs. med en momentnøkkel. Plugg inn den andre elektrisk tilkobling, skyve den helt inn til låsetappen engasjerer kontakten.
8

Installer luftinntak rør tilbake på grillen og engasjere klemmen. Installer den negative batterikabelen på minuspolen og stram bolten med en skiftenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63020.html

Previous:
Next:

Bil Forretter