Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan erstatte en Starter Relay i en 1996 Camaro

Starteren relé på 1996 Chevrolet Camaro er innlemmet i startsolenoiden festet til startmotoren forsamlingen. Solenoiden tjener to formål. Den første er releet del som sender den høye strømstyrken strøm direkte fra batteriet til startmotoren. Det andre formålet er å engasjere starteren kjøretur til ringen utstyr som omgir svinghjul eller flexplate. På Camaro V-6, er solenoiden betjent med starteren. Du trenger
Metric skiftenøkkel satt
3/8-inch stasjonen metriske socket satt
3/8-inch stasjonen forlengelse satt
3/8-inch skralle
Jack står
Hydraulisk jekk
Startmotor
Penetrating olje
Computer minne saver
Vis flere instruksjoner
en

koble en minne saver i henhold til produsentens instruksjoner. Dette vil eliminere behovet for å omprogrammere alle datasystemer i bilen. Koble den negative batterikabelen med en skiftenøkkel og pakk kabelenden med elektrisk tape for å unngå at kabelen gjør kontakt mens du arbeider under bilen.
2

Bruke hydraulisk jekk, heis og trygt støtte fronten på bilen på bukker. Spray penetrerende olje på og forsiktig fjerne mutrene som fester eksos crossover rør til eksos manifolder, med skralle forlengelse og socket sett. Ta av eksos crossover rør på eksos manifolder.
3

Fjern boltene som fester varmeskjold og startmotoren til motorblokken. Fjern avstandsstykket shims som sitter mellom starteren og motorblokken. Senk og støtte starteren mens du kobler ledningene festet til starteren. Pass på at du merker ledningene, slik at de vil bli installert på nytt tilbake på riktig terminalene. Fjern startmotoren.
4

Installer ledningene før du installerer starteren. Støtte starteren og trekk de indre S-terminal nøtter på magnetventil forsamlingen til 25-tommers pounds og den indre batteri terminal mutter til 80-tommers pounds. Installer den indre monteringsbolt å holde starteren på plass og sett starteren shims tilbake på plass ved å sette inn de avlange endene av shims inn i den indre monteringsbolten. Installer de resterende forrett festebolter og trekk dem til 40-fot pounds med momentnøkkel og stikkontakter.
5

Bruke socket sett, installere starteren varmeskjoldet og eksos crossover tube. Med hydraulisk jekk, senke bilen. Koble den negative batterikabelen og ta minnekortet saver. Starte kjøretøyet flere ganger. Lytt for noen merkelig lyder støy og sikre bilen holder starter hver gang.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63358.html

Previous:
Next: No

Bil Forretter