Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan få en erstatning Tenningsnøkkelnummer for en Chrysler

Å miste en tenningsnøkkelen kan være spesielt frustrerende, men trenger ikke være en stor hassle å erstatte, spesielt for Chrysler. Det som er viktig å finne ut hva slags fasit din bil krever å starte. Hvis det er en pre-1990 modell, kan en enkel gammeldags standard nøkkel kjøpes billig fra en forhandler. Men mer moderne biler krever elektroniske nøkler som kalles transponder, eller "kodet", taster som avgir en unik frekvens tilpasset bilens tenningslåsen. Naturligvis, krever en transponder nøkkel litt mer innsats for å erstatte. Avhengig av hva slags tjenester du trenger - tenning reparasjon eller bare en nøkkel erstatning - vil avgjøre hvem du ringer og hva slags service du kan forvente. Instruksjoner
en

Ring forhandleren og spør hva slags nøkkel du trenger. Spør dem hvor lang tid det vil ta og hvor mye det vil koste å erstatte nøkkelen. Et par timer bør forventes, som hver kodenøkkelen fortsatt må kuttes ut som en standard nøkkel. Vanligvis koster kodede nøkler litt over 100 kr.
2

Ring en bil låsesmed hvis du er misfornøyd med enten pris eller alloted tid å erstatte nøkkelen gjennom forhandler. Mange vil komme til bilen og sjekke tenning samt levere nøkkelen i tide. Automotive låsesmeder er best hvis får til forhandleren er en stor ulempe, og kan være mye billigere enn tauing en bil med en tenning som må repareres.
3

Bestill din nøkkel. En bil låsesmed kan være i stand til å levere den til deg direkte på stedet, og vil sjekke for å se om det fungerer og service på tenningen også. Hvis du bruker en forhandler, bør du prøve de nye nøklene i din Chrysler og sørge for at de fungerer. Hvis ikke, kan det hende at forhandleren har kodet nøkkelen feil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63073.html

Previous:
Next:

Bil Forretter