Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan Sett Ledninger på en Ford F-Series Starter

Koble ledningene til starteren i din Ford F-serie lastebil kan være litt forvirrende, men hvis du betaler oppmerksomhet til ledninger og tilkoblinger, kan du fullføre denne prosessen relativt raskt. Ledningene er viktige for funksjonen av starteren, og hvis de ikke er festet på riktig måte, vil starteren ikke fungere. En wire på feil terminal kan også skade startmotoren og tenningssystemet, så husk å sjekke merkingen på hver enkelt terminal før du fester noen ledninger til dem. Du trenger
Jack
Jack står
Socket satt
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Hev passasjersiden av lastebilen med en jack høy nok til å arbeide under det komfortabelt. Plasser en jack stå under rammen for å sikre lastebilen mens du er under den.
2

Finn de tre terminalene på baksiden av startsolenoiden og sjekk merkingen som angir hvilken ledning går til hvilken terminal . Hvis du ikke finner markeringene, ikke gjette. Sjekk med din forhandler for et koblingsskjema eller bilde for å klargjøre posisjonene.
3

Finn "B"-kontakten på baksiden av releet, feste den tunge gauge fra batteriet til denne terminalen, og installere låsemutter. Dette er den største av piggene på baksiden av startsolenoiden. Trekk til mutteren til 9-fot-pounds med en momentnøkkel.
4

Finn terminal merket "G" på baksiden av starteren og fest tunge gauge sorte ledningen til den. Installer beholde mutter og trekk den til med 17-fots-pounds med en momentnøkkel.
5

Installer den siste ledningen (fôret fra bryteren til solenoiden) på til terminalen merket "S, "etterfulgt av låsemutter. Trekk til låsemutteren til 44-tommers-pounds på denne terminalen.
6

Support lastebil med jekken og fjerne støttebenet. Senk kontakten til bakken og teste starteren ved å slå på tenningen, for å kontrollere at den fungerer som den skal.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/62910.html

Previous:
Next:

Bil Forretter