Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Remote Starter Krav

Eksterne bil startere kan varme opp en bil slik at den er klar til å rulle når du kommer til det. Eksterne startere er laget for å varme opp motoren og kjøle interiøret i varme klima eller varme opp både i kalde seg. Men de kan gjøre langt mer enn det. Dine krav kan omfatte effektive rekkevidden, sikkerhetsfunksjoner, automatiske dørlåser og kostnader. Finn ut dine behov, og matche dem med en modell før du kjøper. Kjøretøy Krav

kjøretøyet må oppfylle flere krav til en ekstern starter å jobbe. Eksterne systemer i 2011 krever drivstoff-injisert, bensin-eller dieseldrevne motorer med kraftige 12-volts batterier og automatiske girkasser.
Fjernfunksjoner

Vurdere situasjonen for å avgjøre om du trenger en fjernkontroll med en vibrator for å varsle deg om at bilen har startet, en personsøker med en særegen ringetone eller evnen til arm eller avvæpne alarmen på avstand. I kaldt eller varmt klima, kan det være lurt å vite temperaturen i bilen.

Fjernkontroller varsler om lavt batterinivå og kontrollere frontlyktene for å hjelpe deg å finne bilen i en stor parkeringsplass. Noen tilbyr periodisk automatisk begynner å holde motoren varm i ekstremt kaldt vær.
P Hvis du trenger en god del tilbehør, kjøpe et system med flere innganger. Bestem hvor mange fjernkontroller du trenger, og inkluderer prisen på statister eller utskiftninger i kostnadene.

Personlige Krav

Avhengig av om du parkerer i overfylte mange eller enkle garasjer, finne ut om du trenger anti-skanning-teknologien som hindrer deg fra å starte andre biler eller andre mennesker fra å starte din. Starter oppvarmede seter og bak AVRIMINGER gjør det lettere å leve i kaldt klima.

Beregn området du trenger hjemme og på jobb. Bil startere arbeide fra 800 meter til en kilometer og opererer ut fra minutter til en time. Hvis du ikke kan se bilen din, se etter modeller som viser om bilen kjører, dørene er åpne eller lukket, eller bagasjerommet og hette er åpne. Hvis du parkerer på gaten, vil alternativene overvåke virkningene på bilen din eller varsle deg om hærverk eller innbrudd forsøk.

Vurdere behovet for tilbehør som breaking glass sensorer, elektriske vinduer gir trunk utgivelser, og alarm omgår slik at systemet fungerer med bilens anti-tyveri system, strøm sluser og lengre rekkevidde personsøkere. Finn ut om du trenger bremsepedalen nedstenging, anti-kapring eller nødalarm /panikk bryteralternativer?
Hensyn

Jo flere alternativer du velger, jo høyere kostnader og større fjernkontrollen du trenger.

Ikke alle eksterne startere arbeide med alle kjøretøyer eller til annonsert serien. Skaff en praktisk returrett og den lengste garantien mulig. Sjekk at starteren du kjøper omfatter profesjonell installasjon. Bil startere er kompliserte systemer som kan brenne bilen din datamaskin hvis installert feil. Se etter en gratis støtte linje for å gi råd uten ekstra kostnader.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63340.html

Previous:
Next:

Bil Forretter