Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan koble 6 volts batterier for å tjene 12 Volt

En bil batteri består av mindre individuelle batterier eller celler. Disse cellene er stablet oppå hverandre, slik at den positive siden av den første celle er koblet til den negative siden av den andre cellen. Dette kalles en seriekobling. Når batteriene er koblet i serie, at spenningen av de to batterier legge opp for å gjøre et større batteri. Hvis du har to seks-volts batterier, kan du koble disse to batterier i serie for å lage en 12-volts batteri. Du trenger
To batteripolene
Batterikabel
Kabelsax
skarp kniv
Vis flere instruksjoner
en

Rengjør begge batteripolene på begge batteriene. Kontroller at innlegget er rene og fri for korrosjon, olje og smuss. Kontroller at batteriene er i god stand og ytterveggene ikke er skadet.
2

Plasser to batterier ved siden av hverandre. De positive terminalene på begge batteriene bør være på samme side.
3

Bruk kabel cutters å kutte et stykke batterikabelen. Kabelen skal være lang nok til å nå fra minuspolen på ett batteri til plusspolen på det andre batteriet. Bruk en skarp kniv til å score og kutte isolasjon fra kabelen. Koble batterikabelklemmene til den nye kabelen.
4

Koble den ene enden av den nye kabelen til minuspolen på venstre batteri og koble den andre enden til den positive batteripolen på høyre-hånd batteri. Ikke koble kabelen til de positive og negative polene på samme batteri.
5

Koble den eksisterende batterikabelen til den positive batteripolen av venstre batteri. Koble den eksisterende negative batterikabelen til riktig batteri.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63341.html

Previous:
Next:

Bil Forretter