Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Fjernstart Problemer

Technology har tilbudt mange bekvemmeligheter i bilindustrien , herunder bruken av eksterne startere. Med en trådløs enhet , kan det oppstå problemer som krever enkel feilsøking teknikker på den delen av bileieren til å løse dem . Identifikasjon

En ekstern starteren er en håndholdt enhet , mye som en bil alarm enhet , som styrer tenning av motoren. En bruker kan slå sin bil på langveis fra, slik at det å varme opp interiøret av den tiden de inn i bilen.
Hensyn
p Hvis den eksterne starteren aktiveres og bilen ikke reagerer , et vanlig problem er lavt batterinivå . Sørg for at den håndholdte starteren har et fullt batteri . I tillegg krever noen eksterne forrett modeller lære motorens turteller , eller hastighet . Hvis den ikke registrerer denne innstillingen , vil fjernkontrollen fungerte ikke . Systemet må nullstilles i dette tilfellet.
Egenskaper

Avhengig av modell , en ekstern forrett kan svikte og tilby en kode , i form av blinkende parkeringslys . Antallet lys blinker svarer til en svikt i systemet. Konsultere bruksanvisningen for den enkelte modellen kan rydde opp i problemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63342.html

Previous:
Next:

Bil Forretter