Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Slik fjerner du Ignition Switch i en 1997 Pontiac Bonneville

The 1997 Pontiac Bonneville er en modell bil der tenningslåsen er faktisk bygget inn i rattstammen ' s låsesylinderen. Skifte tenningsbryter i dette tilfellet betyr å erstatte sylinderen i tillegg. Dette er fortsatt ikke en veldig enkel prosedyre, men som du trenger for å koble rattet for å fjerne låsesylinderen fra rattstammen. Vær spesielt nøye med å sikre at ingenting går ut av stilling under denne prosedyren. Du trenger:
Wrench
flat skrutrekker
Marker
Låsetenger
Deep socket
Ratt avtrekker
Phillips skrutrekker
3/16 unbrakonøkkel
momentnøkkel (valgfritt, men anbefalt)
Vis flere instruksjoner
Fjerne Wheel
en

Koble bil ' s negative batterikabelen. Hvis Bonneville er utstyrt med kollisjonsputer, koble den positive kabelen etterpå, deretter vente to minutter. Gå til trinn 3 hvis det ikke er noen kollisjonsputer.
2

Tvinn en flat skrutrekker med klokken i hver av de to åpningene på baksiden av rattet før kollisjonsputen modulen spretter løs. Løft modulen opp og av rattet, og trykk deretter på den elektriske kontakten ' s klipp for å koble den fra.
3

tak og fjerne rattet mutter ' s holderen i midten ved å bruke låsing tang, og fjern mutteren med en fastnøkkel og dyp socket.
4

Mark hjulet ' s forhold til rattstammen, markerer en linje ned den øverste enden av hjulet og akselen med en mørk markør.
5

Drei rattet ' s midtbolten med et ratt avtrekker med klokken for å stramme bolten til det spretter hjulet løs og fri, deretter fjerne avtrekker fra hjulet. Koble horn ' s og andre elektriske kontakter ved å trykke sine faner, og ta av hjulet.
Endre Switch
6

Fjern rattstammen trim dekker ved å skru ut de to skruene fra nedre kolonnen med en stjerneskrutrekker, og skille de to kolonne halvdelene for hånd.
7

Sett nøkkelen i låsen sylinderen og snu den til Start posisjon. Sett inn en størrelse 3/16 unbrakonøkkel inn i det lille hullet i toppen av låsesylinderen husets; sylinderen ' s utløserstiften er i det hullet
8

Vri nøkkelen til. Kjør posisjon mens du trykker ned på utløserpinnen med umbraconøkkel, og trekk låsesylinderen /skifte ut.
9

Sett nøkkelen for den nye låsesylinderen i sylinderen, og skyv sylinderen og tenningsbryter inn i hullet. Pass på at nøkkelen er foret opp med &Quot; Run &Quot; posisjon som er merket på sylinderen casing.
10

Koble rattstammen dekker til kolonnen, skyve dem sammen på kolonne slik at deres klipp engasjere seg, og skru den nederste kolonne på plass med sine skruer og skrutrekker.
Koble hjulet
11

Slide og presse rattet på rattstamme, ved hjelp av tape /maling merkene du skal justere aksel og hjul. Monter og stram til rattet mutter så tett som mulig; stramme den til 30 fot-lbs. hvis du har en momentnøkkel.
12

Koble den elektriske kontakten for kollisjonsputen, horn og andre komponenter ved hjelp av sine quick-koblingsbeslag du koblet tidligere. Skyv kollisjonsputen modulen på rattet; de låsepinnene skal engasjere og låse modulen på plass
13

Koble til bilbatteri, og starter med den positive kabelen før den negative en hvis du hadde. helt frakoblet batteriet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63056.html

Previous:
Next:

Bil Forretter