Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Slik fjerner Starter fra en 1994 4X2 Chevy S - 10

Startmotoren på 1994 Chevrolet S - 10 to - wheel drive pickup spiller en avgjørende rolle : Det viser over motoren å starte den. Når starteren går ut , er det ikke mange alternativer igjen for å slå av motoren igjen, med mindre du har en manuell girkasse . Skifte starteren ikke er meget vanskelig , og det kan gjøres på under en time . Men først må du fjerne den gamle. Du trenger
Fastnøkkel satt
Jack
Jack står
3/8-inch skralle, forlengelse og socket sett
Vis flere instruksjoner
< br > 1

pop panseret . Fjerne tilkoblingen til minuspolen på batteriet ved hjelp av en fastnøkkel og gjenta for den positive terminalen . Jekk opp bilen ved foran tverrbjelken med den oppjekkbare og sett bukker under rammen .
2

Finn starteren på førersiden av motoren, mellom girkasse og motor. Skru ut svinghjuldekselet fra girkasse med 3/8-inch skralle, forlengelse og stikkontakter . Koble ledningene fra starteren med en fastnøkkel .
3

unbolt braketten koble startmotoren til motoren mount bolten med 3/8-inch skralle og socket . Deretter unbolt starteren fra motorblokken , støtter den med en hånd, mens fjerne bolten med den andre. Senk starteren vekk fra motoren og ut av motorrommet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/62984.html

Previous:
Next:

Bil Forretter