Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Slik installerer en Starter på en Toyota Pickup Truck

Installere en forrett i din Toyota pickup er et godt hjem prosjekt som du kan gjøre i garasjen eller oppkjørselen i helgen. Hvis det er en startpakke på lastebilen allerede, må du fjerne det. Toyota lastebiler, både to og fire hjul stasjonen har god plass under motoren for å nå alle bolter og ledninger, noe som gjør jobben litt smidigere. Nye startere er tilgjengelige fra alle auto deler butikken. Du trenger
Jack
Jack står
Socket satt
Ratchet
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

åpne panseret og finn den negative batterikabelen. Løsne bolten på den negative enden av kabelen med en skiftenøkkel og fjern kabelen fra batteriet. Sett den til side for nå.
2

Plasser en jekk under fronten på din Toyota Pickup og heve den opp fra bakken. Plasser et sett med bukker under forstillingen å støtte lastebil deretter fjerne jack.
3

Finn starteren på passasjersiden av motoren deretter finne ledningsnettet kontaktene på forrett. Det er to tilkoblinger, en push-on-kontakt, Terminal 50 og en stud og mutter typen terminal, "B"-terminalen.
4

Grip push på kontakten med kontakten kroppen og trekk den av terminal 50. Fjern mutteren fra "B" terminal med en stuss og skralle og fjern kabelen fra stud.
5

Flytt til klokken boligområde og finn to monteringsbolt som beholder starteren. Fjern de to boltene med en stuss og skralle samtidig som den støtter starteren med en hånd. Senk starteren ned og ut av motorrommet.
6

Hev den nye starteren på plass på motoren og skyv nesen av starteren inn i hullet i bjelle boliger. Installer de to festeboltene deretter dreiemoment dem til 30 fot-pounds med en momentnøkkel.
7

Installere ledningsnettet kontaktene på starteren. Installere et trykk på kontakten til Terminal 50, noe som gjør at den sitter helt. Installer ringen kontakten på "B" terminal etterfulgt av låsemutter. Trekk til mutteren med en stuss og skralle.
8

Hev foran lastebilen og fjern bukker fra under den. Senk jack, sette bilen tilbake på hjulene.
9

Koble minuspolen til den negative innlegg på batteriet. Stram batterikabelen festebolt med skiftenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63012.html

Previous:
Next:

Bil Forretter