Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan fjerner jeg Starter på en 1993 Nissan Sentra?

Skade på Sentra startbilde kan ofte tilskrives en fast kontaktperson bryter stempelet innenfor magnetventil. Dette kan hindre at starteren er drevet fra å engasjere svinghjulet. I noen tilfeller kan pinjongen kontinuerlig inngrep med svinghjulet stedet for automatisk å legges sammen, noe som kan føre til total svikt starteren. Med noen få verktøy, kan du fjerne starteren på 1993 Nissan Sentra akkurat som hjemme. Før du kjøper en ny starter, er det alltid en god idé å ha den gamle testet for å sørge for at problemet ikke har å gjøre med andre motordeler. Du trenger
Stikknøkkel satt, Elektrisk tape
White malerens tape
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret på sentra. Bruk en pipenøkkel til helt løsne negative batteriet kabelen bolt. Løft kabel terminal utenfor batteriet innlegget og pakk elektrisk tape rundt det helt før du setter den ned. Den negative innlegg på batteriet bør ha et lite minus symbol på toppen av batteriet saken, ved siden av kabelen.
2

Finn starteren nær brannmur på førersiden av bilen. Det sitter rett under drivstoffilteret og bremsevæske reservoaret. Starteren ser ut som en stor, metall kapsel med tre ledninger koblet til sin side. Ledningene kobles til solenoiden, som ligner på starteren, men mindre.
3

Følg den sorte ledningen koblet til el-6 til 8 inches, og du bør se sitt ledningsnett plugg. Koble ledningsnettet ved å trykke ned på sin sikkerhet klipp mens du trekker de to kontaktene fra hverandre.
4

Etikett de to ledningene koblet sammen med nøtter til solenoiden med hvit malerens tape. Hvis begge ledningene har samme farge, merke dem til venstre og høyre eller øvre og nedre. Dette vil hjelpe deg under re-installasjon, fordi du ikke må blande opp ledninger eller elektrisk skade vil oppstå på den nye starteren.
5

Fjern mutrene som holder de to magnetventiler ledningene på plass. Skyv hver av ledningene av deres terminal studs og putt dem begge til side i motorrommet.
6

Fjern den nedre starter montering bolt først, fra bunnen av starteren, med pipenøkkel . Omplassere deg selv og forstå hele starter med en hånd. Løft av startmotoren topp montering bolt i bunnen av den med pipenøkkel også.
7

Trekk i til høyre 2 inches, deretter forsiktig løfte den opp og ut av motorrommet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63080.html

Previous:
Next:

Bil Forretter