Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan endre en Starter på en 1991 Toyota 4WD Pickup

The 1991 Toyota firehjulstrekk pickup har en startmotor på passasjersiden av motoren. Skifte startmotoren på Toyota firehjulstrekk lastebil kan bli nødvendig hvis din starter begynner sliping eller dra. Fordi startmotoren er så lav på motoren, kan den bli utsatt for vann og ytre elementer, som mudder eller vei rusk. En erstatning startmotoren for din Toyota er tilgjengelig fra Toyota eller noen auto deler butikken. Du trenger
Wrench satt
Jack
Jack står
Socket satt
Ratchet
Vis flere instruksjoner
en

åpne panseret av din Toyota pickup og finn negative batteriet kabelen på batteriet. Fjern bolten fra kabelenden med en skiftenøkkel og fjerne kabelen fra batteriet. Isolere den fra batteriet mens du arbeider på elektriske kabler i start-system.
2

Løft fronten av lastebilen med en jekk og støtte lastebil på et sett med bukker. Noen firehjulsdrevne modeller er høy nok til at du kan være i stand til å arbeide under det uten jack.
3

Finn startmotoren fra under passasjersiden i motorrommet. Det er to elektriske tilkoplinger på starteren å håndtere. Den første er en stor enkelt ledning som festes til starteren ved å skyve på en stud typen terminal. Dette er den "B"-terminalen. Løsne mutteren med en stuss og skralle og fjern kabelen fra starteren. Den andre er "S"-terminalen, og den har en mindre ledning med et trykk i stil-kontakten på enden. Slipp låsetappen ved å klemme det og trekk kontakten ut.
4

Finn de to festeboltene på forsiden av starteren og fjerne dem fra baksiden overføring side av klokken bolig ved hjelp av en stikkontakt og skralle. Fjern den gamle starteren fra lastebilen og kast den. Installere den nye starteren i bilen ved å plassere nesen membran av starteren inn i hullet i bjelle boliger.
5

Installer de to festeboltene til starteren og stram dem med en stuss og skralle. Koble de to ledninger sele kontaktene til terminalene på startmotoren, presser ledningen til "S"-terminalen i første. Koble den andre ledningen til "B" terminal etterfulgt av låsemutteren og skru mutteren med en stuss og skralle.
6

Løft lastebil utenfor bukker med en jekk, fjerne stands fra under bilen og senke jack, sette bilen tilbake på bakken. Koble den negative batterikabelen enden til minuspolen. Monter festebolten for den negative batteriet kabelen og skru det fast med en skiftenøkkel.
7

Lukk panseret på din Toyota lastebil. Test reparasjonen ved å starte bilen for å sikre starteren fungerer korrekt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/62940.html

Previous:
Next:

Bil Forretter