Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan fortelle om en Starter Solenoid er dårlig?

En tenningen er et system som består av flere deler. En av de viktigste delene av systemet som er kjent som magnetspolen. Spolen er poenget som sitter mellom batteriet og sin makt, og startmotoren. Når du slår bilen på, gir magnetventil energien fra batteriet til startmotoren. Dette begynner da prosessen med å snu motoren på bilen din. Instruksjoner
Foreløpig Testing
en

Sett overføring i "nøytral" og sikre at parkeringsbremsen er på. Dette er viktig for sikkerhet og diagnostiske grunner. Starter kretser er ikke engasjert hvis du ikke har et kjøretøy i "nøytral" eller i "Park", og du ønsker å sikre at det ikke er noen sjanse for at bilen beveger på deg mens du arbeider på eller under den.

2

regel ut åpenbare andre problemer i start-system. Den mest åpenbare grunnen for en bil å ikke starte er et dødt batteri. Kontroller at dette er ikke tilfelle før du går videre til å teste andre deler av tenningssystemet, for eksempel magnetventil. Kontroller at tenningen selv fungerer som den skal.
3

Sjekk ledningene som er koblet til solenoiden. Noen ganger kan et problem som synes å være solenoiden vil faktisk være resultatet av en løs tråd eller korroderte terminal. Kontroller at alle tilkoblingene er sikre og at terminalene er rene.
4

Hekt av ledninger som går på tvers av magnetventil. Slå tenningsnøkkelen. Lytt til solenoiden. Hvis det klikker, går du videre til ytterligere testing. Hvis du ikke kan få en magnetventil til å klikke, er det defekt. Utskiftingen er det beste alternativet på dette punktet.
5

Fjern startmotoren og magnetventil fra bilen for å utføre en benk test.
Magnetventil Benk Test

6

Sikre startmotoren fast i en skrustikke slik at den ikke vil skifte når den aktiveres.
7

Kjør 12 volt gjennom magnetventil innspill terminal. Fest positive ledningen fra 12-volts batteri til inngangen på relé, og det negative til starteren rammen eller metall skrustikke holder den, slik at den er jordet.
8

Bruk en jumper ledning til å bygge bro fra den store terminal til en av de mindre terminaler. Du skal høre magnetventil klikk og startmotoren går. Hvis den ikke gjør det, har du en defekt magnetventil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63257.html

Previous:
Next:

Bil Forretter